Keystone logo

6 BA Programok ban ben Technológiai tanulmányok Számítástechnikai tudomány Alkalmazott számítástechnika 2024

Szűrők

Szűrők

  • BA
  • Technológiai tanulmányok
  • Számítástechnikai tudomány
  • Alkalmazott számítástechnika
Szakirányok
  • Technológiai tanulmányok (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

BA Programok ban ben Technológiai tanulmányok Számítástechnikai tudomány Alkalmazott számítástechnika

Miután befejezte a középiskolát, sok ambiciózus hallgatók megy keresni a Bachelor of Arts fokozatot, vagy BA. Ez egy három-öt éves program, amely előírja, kiterjedt képzés egy bizonyos területen. Pályakezdő a BA program nagyobb fizetést és nagyobb karrierlehetőségek, mint a nem diplomás társaik.

Mi a BA in Applied Computer Science? Ez a program ad részletes képzés a számítógépek számos célra, és megoldani a különböző problémákat. Tanfolyam lehetnek szoftverfejlesztés, vizuális programozás, a mesterséges intelligencia és a matematika. A diákok megtanulják sokféle programozási nyelvek és eszközök. Azt is megtanulják megkülönböztetni erősségeit és gyengeségeit, és hogyan kell meghatározni, amely optimális egy adott projekt. Tanfolyam lehet a vonat a diákok, hogy hozzon létre webes alkalmazások, többrétegű adatbázisok, biztonsági rendszerek és szoftverek.

Sokan vannak előnyei, hogy megszerezze a számítógép-tudomány.Számítógépeket használnak minden iparágban, és a technikai tudás megszerzésének ebben a program lehetőséget ad a diplomások egyedülállóan piacképes ismereteket. Amellett, hogy a számítógépes programozás, a diákok is ügyesen problémamegoldás, projektmenedzsment és a matematika.

A diákok számára, hogy folytassa a diplomát alkalmazott informatika sok lehetőség. Ez az oklevél által kínált egyetemek a világ, és még el is szerzett az interneten. A költség függ a program választott.

Számítógép diplomával dolgozik számos ágazatban, beleértve az információs technológia, az üzleti, kormányzati és oktatási. Attól függően, hogy a hangsúlyt a program, a diákok munkát találni, mint szoftvermérnök, illetve a fejlesztők, számítógépes grafika tervezők, multimédiás szakemberek, a program az elemzők, a fejlesztők és informatikai program vezetői. Válhatnak webmesterek, rendszergazdák, vagy akár számítástechnikai tanár.A diákok is folytassák a tanulmányaikat, folyik keresni a diplomáját, vagy a PhD.

Alkalmazott számítástechnika egyre nagyobb területen, amely számos érdekes karrierlehetőségeket. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.