Keystone logo

1 BA Programok ban ben Természettudományok Fizika Alkalmazott fizika 2024

Szűrők

Szűrők

  • BA
  • Természettudományok
  • Fizika
  • Alkalmazott fizika
Szakirányok
  • Természettudományok (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

BA Programok ban ben Természettudományok Fizika Alkalmazott fizika

Alapképzési szakon jelenti, hogy a tanulók befejezték egy alapítványi tanfolyam egy olyan területen, mastering alapvető fogalmakat és a felkészülést, mind belépő szintű munka és a további fejlődést. A címzettek A fokozatok bebizonyították, hogy készen áll a karrier vagy folytatni felsőfokú tanulmányokat területén, és sokan úgy dönt, hogy nem mind.

Mi a BA in Applied Physics? Alkalmazott fizika programok különösen hangsúlyozza a kapcsolatok között elmélet és alkalmazás, építve hidat a mérnöki és elméleti munka, amely felöleli a legjobb mindkét tudományág. Folytató hallgatók mértéke kapnak felmérték a nyomozati és elméleti technikákat, melyekkel mérhető és ellenőrizhető eredményeket, annak érdekében, hogy jobban elősegítsék a teljes technológiai innováció révén a tudományos felfedezés.

Az előnyök diplomát alkalmazott fizika az erőteljes, készségfejlesztés tervezték, hogy mind a tudományos és szakmai környezetben, valamint a szigorú felkészítő további tanfolyam. A hallgatók is értsék nyomozati módszerek széles körben alkalmazható.

Tandíj költségek igen változó, és függ a méret és a helyét a program. Nemzetközi programok állnak rendelkezésre, és a kutatás egyes intézmények politikái és költségek nyújt sokkal pontosabb ábrázolása minden egyetem költségeinek és a felajánlásokat.

Az alkalmazott fizika diákok élvezik számos karrierlehetőségek átszelő, a vonal között mérnöki és laboratóriumi munka, beleértve a munka a termékfejlesztés, minőség-ellenőrzés, a támogató személyek különböző mérnöki projekt, és sok más hasonló szerepeket.Ők is találnak lehetőséget tanítani, és ez elég gyakori, hogy folytassák felsőfokú diplomával rendelkeznek ahhoz, hogy hozzáférjenek a kutatási lehetőségekhez miközben erre.

Nemzetközi programok az alkalmazott fizika kínál a diákoknak sok lehetőséget, hogy folytassa mértékben, hogy megfelel az igényeiknek és tervezett pályának. Ha többet szeretne megtudni a különböző irányzatok különböző intézmények, a mezőre, összehasonlítva az egyes programok különböző helyekről elengedhetetlen. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.