Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze 6 Bölcsészettudományi Alapképzések  (BA) ban ben Béke- és konfliktuskezelő 2023

6 BA Programok ban ben Béke- és konfliktuskezelő 2023

overview

A Bachelor of Arts (BA) egy egyetemi diplomát egyetemek által kínált világszerte. Megszerezte a BA megnyitja kapuit az biztosítanak mind a karrier és kereseti felsőfokú. A főiskolai szak jellemzően négy év alatt fejezik be, és a tárgy között változik sokasága diszciplínák keretében a művészet és a tudomány.

Mi a BA Béke és Konfliktus Tanulmányok? Az ilyen mértékű felvértezi a hallgatók a megértését, hogyan konfliktusok és hogyan lehet a legjobban megoldani őket. Egyes egyetemek összpontosítani személyközi konfliktusok míg mások inkább az, hogy a nemzetközi háborúk. A legtöbb program a kettő keveréke. A diákok megtanulják a történelem háborúk és konfliktusok, és a lehetséges megoldásokat. Elméletek a béke és igazság feltárása. Az elvárt, hogy megtudjuk, a politikai tudományok, a filozófia és kommunikációelmélet kapcsolatban megoldásában interperszonális és nemzetközi zűrzavar.

Az előnyök megszerezte a BA Béke és Konfliktus Tanulmányok a dúsítás, hogy beszivárog a személyes és szakmai életét diplomások. Gyakran a tudás, hogyan kell megoldani a kérdéseket a különböző interperszonális és szervezeti felépítését, amely segíthet, ha keres munkát.

Költségeket és díjakat a beiratkozott egyetemi, mely egy főiskolai diplomát béke és a konfliktus tanulmányok erősen függ az iskolai részvétel. Ez a fokozat világszerte kínálják, és akár meg is felajánlott online; Ezért nincs rögzített tandíjat.

A legtöbb diplomás munkát találni a kormányon belül, illetve a nem kormányzati szervezetek. Néhányan egy nemzetközi figyelmet, mint például a munka egy nonprofit tehermentesítése érdekében a szegénység a háború sújtotta területen. Mások együttműködik a kormányokkal annak érdekében, hogy megoldást, akik küzdenek megélni. További karrier lehetőségek közé tartozik a közösségi szervezet, állami képviselet, PR, vagy spirituális tanácsadó.

Ha érdekel a keresőképesség a BA Béke és Konfliktus Tanulmányok, akkor továbbra is a kutatás a konkrét programok által kínált egyetemek nemzetközi szinten. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

read_more

filters

  • BA
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Béke- és konfliktuskezelő
fields_of_study
  • Társadalomtudományok (6)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format