Keystone logo

63 Bachelor Programok ban ben Előadóművészet Zene Zeneipar 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Előadóművészet
  • Zene
  • Zeneipar
Szakirányok
  • Előadóművészet (63)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Előadóművészet Zene Zeneipar

Egyetemek a világ kínál bachelor 's diplomát a hallgatók, akik sikeresen egy egyetemi programra. A hossza az ilyen típusú vizsgálatban jellemzően négy évig tart. A bachelor 's diplomát jelenti tanulmányi eredmény hallgatók felsőoktatásban. Mindkét Bachelor of Arts és a Bachelor of Science fokozatot kínálják függően a hallgató 's választott szakon.

Mi a Bachelor in Music Business? A Bachelor in Music Business felöleli a sok arcát a zeneiparban. Azok, akik beiratkozik a következő tanfolyamokat tanulni a legkülönbözőbb témákban kapcsolódó zenei és üzleti, mint például a marketing, menedzsment, költségvetés, jogi kérdések, és a digitális média. Releváns történelem a zeneiparban is tanított. A belső működését a zeneipar elemezzük annak érdekében, hogy megértsék, hogyan működik a mai 's világ. Egyes területeken a koncentrációk közé lemezkiadó létrehozása, rendezvényszervezés, művész menedzsment, és a kiadás.

Megszerezte a Bachelor in Music Business felkészíti a tanulókat a sikeres karrier látják el őket a szükséges ismeretek és készségek, hogyan kell navigálni a zeneipar.

Tandíj mindig téma a kérdést, amikor a beiratkozott egy egyetem. Költségek és díjak változóak, mert van számos, világszerte intézmények, melyek a Bachelor in Music Business.

Pályakezdő program tovább tartani sikeres pozíciók zenei szakemberek. Néhány fejleszteni saját lemezkiadó, vagy felvettek dolgozni a meglévőket. Artist menedzsment egy karrier lehetőség, hogy sok diplomás venni. Ügyvezető művész jár promóció, coaching, szállásfoglalás, és összességében képviselő musical művész. Mások vált a kiadók, terjesztők, illetve a marketingesek zenekarok vagy lemezkiadók. Minden zenei üzleti karriert, hogy diplomások a lehetőséget, hogy képességeik és tudásuk használni.

Ha a leendő hallgató, aki arra vágyik, hogy elnyerjük a Bachelor in Music Business, hogy 's bölcs, hogy némi célzottabb keresést. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.