Keystone logo

6 Bachelor Programok ban ben Vendéglátás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Élelmiszer és ital tanulmányok
  • Élelmiszer és ital üzlet
  • Vendéglátás
Szakirányok
  • Élelmiszer és ital tanulmányok (6)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Vendéglátás

A főiskolai diplomát, amely lehet szerezni körülbelül 3-4 év nappali tagozatos képzés, segíthet sok egyén elérjék az oktatási célokat. Megszerezte a diplomát is javítani kívánatos munkahelyi készségek, és a diplomások nagyon vágyott a munkáltatók körében érettségi után.

Az érdekelt személyek lehetnek kérdezi, hogy mi az a Bachelor Catering? Ez a szak biztosít a hallgatók ismereteket és az alapvető készségek meg kell találni a karrier területén a vendéglátás és élelmiszer vendéglátás. Osztályok ebben szak tipikusan olyan témákat, mint a költségvetés, vezetői készségek, marketing, készletgazdálkodás, és felvételi gyakorlatok. Érettségi után, a diákok kell koordinálni a napról-napra feladatok futtatásához szükséges catering szolgáltatás, étterem, vagy más élelmiszer vendéglátóipari létesítmény.

Fogadása Bachelor Catering igen előnyös lehet a diplomások.Ez a program bemutatja a diplomások számára, hogy hatékonyan időgazdálkodási készségek, hogy a legjobb erőfeszítést munkájukat, és hogyan működnek jól másokkal. Ezek a képességek mind szükségesek kiválóan egyaránt, és ki a munkahelyen.

Sok iskola kínál alapképzések a vendéglátásban, de minden iskola lesz a különböző kapcsolódó költségek a program. Emiatt diákok találják meg a potenciális iskolákban alaposan, hogy teljes mértékben megértsék a költségek a program, mielőtt azok megkezdenék osztályok.

Azok, akik keresnek egy főiskolai diplomát vendéglátás kiválóan alkalmasak a pályára az élelmiszer-szolgáltatás, étterem gazdálkodás, a vendéglátás, valamint konyha marketing. Pályakezdő képes lehet találni pályára vendéglátó menedzserek, étterem vezetők vagy a segéd vezetők, bérbeadása koordinátorok élelmiszer-szolgáltatók, és a vendégszeretet társult.Keresőképesség ilyen mértékű is a hallgatók, hogy folytatni kívánják az oktatás az előfeltétele a tudás szükséges alkalmazni a mester szak.

Ha szeretne többet megtudni megszerezte a diplomát a vendéglátásban, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.