Keystone logo

32 Bachelor Programok ban ben Vállalkozói menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Üzleti tanulmányok
 • Üzletvezetés / Vállalkozásfejlesztés
 • Vállalkozói menedzsment
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (32)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Vállalkozói menedzsment

  Sok diák dönt, hogy folytatja a Bachelor in Entrepreneurship Management felkutatása érdekében érdeke a saját vállalkozás indítása, vagy befektetés növekvő vállalat. A diplomát ad a diákok egy szilárd alapot az üzleti és pénzügyi fogalmak kell vállalkozóvá válni, aki megtalálja, és támogassa ígéretes új vállalkozások.

  Mi a Bachelor Vállalkozói menedzsment? Az egyetemi szak a vállalkozói menedzsment egy projekt-alapú tanfolyam, amely megtanítja a diákok a folyamat megkezdése, illetve a befektetés egy új üzlet. A résztvevők megtanulják, hogyan kell megjósolni jó lehetőséget a fejlődésre, és a módszerek, hogy átmenet ezeket a potenciális vállalkozások számára a jövedelmező befektetéseket. A diákok választhatnak, hogy összpontosítson a technológiai start-up vállalkozások, újítások vállalkozások, illetve fejlesztési feltörekvő országokban, többek között vállalkozási törekvéseit.Diplomások rendelkeznek a készségek, hogy sikeres lesz a cégtulajdonosok és a kockázatitőke-befektetők a iparágakban, amelyek érdeklik őket.

  A diákok megtalálják a vállalkozói menedzsment tanfolyam felkészíti őket az együttműködés szükséges új vállalkozás indításához, vagy koordinálja a befektetők. Projektmunka más résztvevőkkel a hallgatók a menedzsment, a csapatmunka és a jogi és technikai szempontból a fejlődés.

  Az idő és a tanfolyam szükséges keresni ilyen mértékű változik az egyes programok. Általában bachelor szakok akár négy évig tartott. A program költsége is eltérő az egyes intézmények. A leendő diákok találják meg az egyes intézmények, hogy többet tudjon a tanfolyamok száma a programban, és a kapcsolódó tandíjat követelményeknek.

  A készségek és tapasztalat révén szerzett kutatási, tanfolyam és menedzsment projektek a vállalkozói program, amelyek számos esetben pályára az üzleti és a befektetés.Diplomások az eszközöket, hogy sikeresen megtalálta saját cégek vagy növekedésének támogatására létrehozott vállalkozások. A tech start-up boom támaszkodik a kockázatitőke-befektetők, valamint a támogatás vállalkozók nyújthatnak növekvő élvonalbeli technológiai cégek. Fejlesztések belül létrehozott szervezetek is szükség befektetők és vállalkozói útmutatást. A mértéke is vezet pályára az üzleti menedzsment, tanácsadási pozíciók, pénzügyi tanácsadás és a nemzetközi fejlesztés.

  A leendő hallgatók többet szeretne megtudni a vállalkozói menedzsment szakon keres a kiterjedt adatbázis iskolákban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.