Keystone logo

11 Bachelor Programok ban ben Vállalati pénzügyek 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Pénzügy
 • Vállalati pénzügyek
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (11)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Vállalati pénzügyek

  Az egyén és az alkalmassági analitikus gondolkodás, akit érdekel az üzleti környezet, észreveheted, hogy a Bachelor in Corporate Finance ideális szak. A diákok a diplomát pénzügy működhet tanácsadó cégek, az energiaszektor, illetve ipari vállalkozások.

  Mi a Bachelor in Corporate Finance? Az oktatási szempontból ez a szak magában foglalja a tanulmány a matematika, statisztika és a valószínűség, valamint az alapvető elemeket, melyek a szervezeti egységek. A kurzusok teszik ki a vállalati pénzügyek szak célja, hogy felkészítse a tanuló egy középszintű helyzetben Érettségi után. A tanuló tud dolgozni a karrier, hogy az ellátások pénzügyi helyzetének egy vállalat.

  Az előnyök megszerzése Bachelor in Corporate Finance sok. Néhány licensures és tanúsítványok lehet venni a diploma megszerzése után, amely lehetővé teszi a diákok kezdik pályafutásukat.Diákok is választhat egy felsőfokú pénzügyi, közgazdasági, üzleti és így tovább. Ez a szak gondosan tervezték, hogy a diákok, hogy maximalizálják a tanulási lehetőségek és excel-ben a világ pénzügyi.

  A főiskolai diplomát Corporate Finance által kínált oktatási intézmények szerte a világon, és a kapcsolódó költségek eltérőek. Egyének érdekeltek folytat ilyen mértékű vegye fel a kapcsolatot az intézmények szeretnének részt venni a konkrét részleteket a tandíj és a díjtáblázat.

  Bárki befejezése ez a bachelor program közül választhatnak a számos karrier utak. Erre példa az olyan belső ellenőr egy nagyvállalatnál. Ebben a helyzetben, az egyén végez ellenőrzéseket annak biztosítására, hogy a vállalat pénzügyi információk pontosak, műveletek megfelelőek, és a folyamatok hatékony. Pozíciók adódó befektetési állományi adatokat más potenciális forrásai a foglalkoztatás.A diák, aki a diplomások egy Bachelor in Corporate Finance is megtalálja a foglalkoztatási lehetőségek terén a vállalati fejlesztési, karbantartási és stratégia, befektetési banki és vállalati megfelelési.

  Érdekel az egyének kell kezdeni néhány alapvető lépéseket, hogy elérje a négy éves mértéke a vállalati pénzügyi szektorban. A kiterjedt adatbázis számos oktatási és földrajzi lehetőségek a leendő hallgatók, hogy tárja fel. Nincs szükség, hogy késleltesse az oktatás. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.