Keystone logo
Forduljon közvetlenül az iskolákhoz – Hasonlítsa össze többszörös Alapdiplomák  (Bachelor) ban ben Lafayette, Amerikai Egyesült Államok 2023/2024

1 Bachelor Programok ban ben Lafayette, Amerikai Egyesült Államok 2023/2024

Áttekintés

Lafayette város a negyedik legnagyobb az állam Louisiana. Ez egy turisztikai központ elsősorban tartozott a kreol és cajun kultúrák jelentős befolyását a térségben. A város négy felsőoktatási intézmények kínálnak programokat az építészet és az ápolás között sok más.

Az USA továbbra is a világ legnépszerűbb úti célja a nemzetközi diákok számára. Az Egyesült Államok egyetemei uralják a világranglistát, és az ország izgalmas tanulmányi helyszínek széles választékát kínálja. Az állami egyetemi rendszereket részben az állami kormányzatok támogatják, és sok egyetemi egyetem lehet az államban, több százezer hallgatóval.

Az alapdiplomát azok a diákok kapják, akik megfeleltek az általuk választott főiskola vagy egyetem követelményeinek. A követelmények közé tartozik, hogy a hallgatók 3-7 évig egy területre fókuszálnak. Ezt a területet nevezik általában főszaknak vagy majornak.

Olvass tovább

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Amerikai Egyesült Államok
Szakirányok
    Művészettudományok Élettudomány Humán tanulmányok Design tanulmányok Divat Egészségügy Előadóművészet Energiatanulmányok Fenntarthatóság tanulmányok Jogi tanulmányok
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Kapcsolódó tanulmányi területek