Keystone logo

479 Bachelor Programok ban ben Turizmus és vendéglátás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Turizmus és vendéglátás
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (479)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Turizmus és vendéglátás

Fogadása diplomát lehet a betetőzése 3-4 éves tudományos munka, és a kereső az ilyen mértékű segítségével az egyének megtalálni gazdagító foglalkoztatási lehetőségeket, nagyobb felelősséget a munkahelyen, és jobban fizető karrier.

Mi a Bachelor Turizmus és Vendéglátás? A Bachelor Turizmus és Vendéglátás hangsúlyozza üzleti ismeretek mivel érvényes műveletek a turizmus. Ez a tudományos program tanítja a diákok, hogyan kell használni a turizmus, mint a forrás pozitív gazdasági, társadalmi és környezeti változások a közösségük. A diákok ebben a programban, hogy osztályok, hogy olyan témákat, mint például az emberi erőforrások és a létesítmények működtetését, a reklám és a marketing, pénzügyi tervezés, vendéglátás törvény, valamint vezetői számvitel.

Megszerezte a Bachelor Turizmus és Vendéglátás hasznos lehet a diplomások, hogy ez segít nekik javítsák készségeiket számos területen, különösen a vezetés, szervezés, és a kritikus gondolkodás.Ezek a képességek gyakran teszi, hogy diplomás, hogy egy szélesebb körű foglalkoztatás választási valamint versenyelőnyt élveznek más jelöltünk, akik nem rendelkeznek fok.

A pénzügyi felelősség, hogy megszerezte a diplomát változhat minden diák és számos tényezőtől függ. Emiatt, a diákok azt tanácsolják, hogy közvetlenül kommunikáljanak potenciális iskolákban annak érdekében, hogy teljes mértékben tisztában van a pénzügyi felelősséget társítva mértékben.

Azok, akik végzős Bachelor Turizmus és Vendéglátás gyakran alkalmas a különböző pozíciókat a turizmus és utazási iparág. Diplomások is dönt, hogy dolgozni, mint az utazási irodák; üdülő vezetők; esemény koordinátorai szállodák és üdülők; humán erőforrás menedzserek; marketing igazgatói üdülők, szállodák, vagy Cruise Lines; idegenvezetők; közösség tervezők vagy kulturális turizmus rendezők.

Ha érdekli a munka a turizmusban, majd megszerezte a Bachelor Turizmus és Vendéglátás lehet az Ön számára. A kezdéshez azonnal, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.