Keystone logo

53 Bachelor Programok ban ben Neveléstan Tanítás Testnevelés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Neveléstan
  • Tanítás
  • Testnevelés
Szakirányok
  • Neveléstan (53)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Neveléstan Tanítás Testnevelés

Az alapképzés általában egy középiskolai diplomát követi, és három-öt évig tart, amíg az egyes diákok egyedülálló pályájától függ. Az átlagos tanuló négy évében ez a fokozat egy adott szakterületen mélyebb ismereteket kínál. A diplomások ezután tárgyalhatnak jobb fizetésekről, és nagyobb pozitív hatást gyakorolhatnak a területükre.

Mi az alapkép a fizikai oktatásban? Ez az oklevél a hallgatók számára olyan készségeket biztosít, amelyek a fizikai oktatási osztályok oktatásához szükségesek mind a magán-, mind az állami általános és középiskolákban, és még más területeken is, mint pl. Atlétikai coaching és személyes képzés. A tanfolyamok iskolától az iskoláig terjedhetnek, de magukban foglalhatják a gyakorlati fiziológiát, atlétikai sérüléseket, a pedagógiát és a személyes és közösségi egészséget. Számos program kínál terepi élményt, és a diákok céljaitól függően a diák-tanítási lehetőségek.

Azok a diákok, akik az alapképzést szerezték a fizikai oktatásban, gyakran hagyják el az iskolát a készségek széles skálájával. A tanítási technikák és az egészségügyi és wellness coaching értékes szakmai készségek, míg a képességek, mint a kommunikáció és a vezetés szolgálják az élet minden területén.

Ha úgy dönt, hogy egy főiskolai diplomát folytat a fizikai oktatásban, akkor megköveteli a tervezést, különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy a költségek intézményenként változhatnak. Mielőtt elköteleznék az iskolát, a leendő hallgatóknak meg kell vizsgálniuk a különböző helyek előnyeit és hátrányait annak érdekében, hogy megfelelő választássá váljanak.

Míg sokan, akik a fizikai oktatásban alapfokú végzettséggel rendelkeznek, iskolai testnevelő oktatók lesznek, sok más karrierlehetőség van. Ez a diploma biztosítja a diplomások rugalmasságát és a szabadságot, hogy tárja fel az utakat, mint a szabadtéri nevelő, személyi edző, gyakorló fiziológus, és a sport terapeuta. Azok számára, akik több vezetői pozíciót keresnek, a fitness programozó, a fitneszközpont vezetője és a sportesemények tervezője jó lehetőségek.

Számos választási lehetőség létezik azok számára, akik a fizikai oktatásban alapképzést választanak. A különböző iskolák mind nappali, mind részidős programokat kínálnak, és a távoktatási kurzusok rugalmassága gyakran népszerű. A folyamat megkezdéséhez keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a kiválasztott felvételi irodával, és töltse ki a lead űrlapot.