Keystone logo

18 Bachelor Programok ban ben Neveléstan Tanítás TESOL 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Neveléstan
  • Tanítás
  • TESOL
Szakirányok
  • Neveléstan (18)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Neveléstan Tanítás TESOL

Ha befejezte a középiskolát, és kíváncsi a következő kérdésre, fontolhatja meg, hogy beiratkozik az alapképzési programba. Ez a fokozat lehetőséget nyújt arra, hogy mélyebb ismereteket szerezzen egy olyan területen, amely érdekli Önt. A főiskolai program végzős diploma gyakran nagyobb keresletet igényel a jó munkahelyeken. Ez egyúttal lépcsőfokként is szolgálhat mesterképzésre.

Mi a Bachelor a TESOL-ban? A TESOL oklevelet, vagy az angol nyelv tanítását az egyéb nyelvek előadóihoz, felkészíti a diplomásokat a tanulás módszereinek értékelésére, a nyelvszerzés jellemzőinek azonosítására és a tanulási stratégiák gyakorlati oktatásra való alkalmazására. Angol kutatást, kultúrát, nyelvi fejlődést és nyelvelméletet tarthat. Az iskolák gyakran lehetőséget nyújtanak a diákok tanítására és megfigyelésére is.

A TESOL-ban alapképzettséggel javíthatod a saját parancsodat és az angol nyelv ismeretét. Más készségek, amelyekre a TESOL diplomások szerezhetnek, magukban foglalják a helyzetelemzés képességét és megoldásokat, sok munkahelyet hasznosító készségeket.

A TESOL-ban szerzett alapképzés költségei nagyban függnek az Ön által választott iskolától, helyétől és az általa meghatározott tandíjért és díjakért. Hasonlítsa össze az intézményeket, hogy biztosan válassza ki azt, aki képes az oktatásra.

A TESOL-ban alapított Bachelor esetében a nyilvánvaló karrier az angol tanár, de vannak más lehetőségek is. Ön programfejlesztő, üzleti tanácsadó, multimédiás szakember vagy könyvtáros lehet. Az állami szektorban vannak munkahelyek a szociális munkások és a menekültügyi kapcsolatok számára a TESOL fokozatokkal. A köz- és magániskoláknak TESOL tanároknak kell lenniük nyelvi szakemberekként.

Sok helyen lehet keresni egy Bachelor a TESOL. Ha rugalmas lehetőségre van szüksége, online tanfolyamok vannak. Az iskolák az egész világon is részt vehetnek. Ha készen áll az első lépés megtételére, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola felvételi irodájával a lead űrlap kitöltésével.