Keystone logo

87 Bachelor Programok ban ben Filmgyártás 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Előadóművészet
 • Filmtanulmányok
 • Filmgyártás
Szakirányok
 • Előadóművészet (87)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Filmgyártás

  Megszerezte a Bachelor in Production egy kivételes lehetőség a diákok, akik szeretnék bővíteni a képessége, hogy az eredeti ötletek. Az ilyen mértékű is értsék az esztétikai és műszaki szempontból a termelés együttműködő környezetben. Diákok megszerezte a diplomát termelési megtanulják, hogy hozzon létre, design, kezelni és működtetni produkciók legkülönbözőbb végző és a vizuális művészetek kontextusban.

  Mi a Bachelor in Production? Ebben a programban, hangsúlyt helyeznek a tanulás, hogyan kell használni a technológia a színpadon, design, és működtetni produkciók és rendezvények. A folyamatos fejlődése csapatmunka más művészekkel vonatok diplomások gyakorlati alkalmazását, gyártási technikák fejlesztése mellett a tervezési képességeit. A diákok szerezzenek a cég, színpadi, termelésirányítás, és a teljesítmény technológia.

  A Bachelor in Production programot tanfolyamok azok javát szeretnének javítani a karrier lehetőségeket a tanulás egy magasabb szinten.A tanfolyamok változhat, de elsődlegesen a színház, a zene, a tánc és a termelés. Core tanfolyamok is a termelési folyamatok, a teljesítmény tervezési technológia, média fogalmak, és a színpadon kezelését.

  Intézmények különböző árakon erre a programra. A program hossza tól három-négy évben. A potenciális érdeklődő diákok a kereső mértékben vegyék fel a kapcsolatot egyes intézmények mintegy a tandíj és a regisztrációs költségek.

  Befejezése után a program, és a kereső főiskolai diplomát, magánszemélyek is munkát találni sokféle pályára. Az egyik ilyen terület irányítja. A végzős tud működni, mint egy producer. Ebben a helyzetben, az egyének felelősek a fejlődő egy ötlet, bérbeadása a rendező, felügyelő casting, és az összeszerelés a legénység. Továbbá, diplomások dolgoznak operatőr, ahol ők a felelősek forgattunk, felügyelő kamera és világítás osztályok, valamint felügyelete és jóváhagyása minden szempontból a termelés.

  Érdeklődő diákok meg kell tenniük a szükséges következő lépéseket elérve a diplomát termelés. A kiterjedt adatbázis kiváló hely a diákok kezdik felfedezni a lehetőségeket, mind földrajzilag, mind oktatási szempontból. Nincs ok arra, hogy tartsa a nevelési célok tartásához. A kezdéshez egy természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.