Keystone logo

9 Bachelor Programok ban ben Szakmai tanulmányok Természettudomány 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Szakmai tanulmányok
 • Természettudomány
Szakirányok
 • Szakmai tanulmányok (9)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Szakmai tanulmányok Természettudomány

  Amikor a diákok szeretnék, hogy folytassák felsőfokú diplomát egy olyan területen, hogy nem vizsgálták korábban, gyakran be a bachelor programot. Ezek fok, hogy a diákok egy szilárd keveréke szükséges osztályok a különböző tantárgyak és osztályok foglalkoznak a tervezett terület tanulmány. Gyakran szerzett három-hat évben.

  Sok diák, akik szeretnék, hogy személyre szabott képzések a céljaikhoz pályára a tudományok dönt, hogy folytatja a Bachelor in Natural Science. Mi a Bachelor Természettudományi? Az ilyen mértékű ad a diákok alapos háttérben a biológia és a kémia. Diplomások is számos különböző biológia órákra, beleértve az állattan, az emberi anatómia és élettan, mikrobiológia és attól függően, a karrier célok. Elképzelhető az is, hogy intenzív kémia kurzusok, statisztikák, és a tudományos írás. A dolgozat gyakran elvégzéséhez szükséges mértékben.

  Pályakezdő bachelor 's programok természettudományos gyere el több mint fokozatot.Nagyon sokszor jobban megértsék az őket körülvevő világot. Ők is jobban kritikus gondolkodók, kommunikátorok, és elemző.

  A költség mindig fontos szempont a diákok számára. Az ára a Bachelor Természettudományi nagyon változó Az egyetemek világszerte. Egyéb tényezők befolyásolhatják költséget is, beleértve a state állapot, a külföldi illetőségű állapotát, és függetlenül attól, ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

  Diákok, akik teljes a természettudományos bachelor 's diplomát széles skáláját karrierlehetőségek számukra elérhető. Ezek közül választhat pályára az oktatás, az egészségügy, és a kutatás. Néhány népszerű karrier közé tanár, laboráns, szakíró, a klinikai kutatási szakértő, valamint az élelmiszer- és gyógyszer elemzője. Néhány diák választja, hogy az ilyen mértékű alapítványi és folytatja mester- vagy doktori programok a kapcsolódó területeken. Válhatnak az orvosok, nővérek, és a kutatók különféle tudományos területeken.

  Ma, az internet könnyebbé teszi, mint valaha, alig várja a diákokat, hogy válasszák és alkalmazzák a szakok. Egyszerűen csak keresni a programot alatt, és lépjen kapcsolatba közvetlenül a felvételi irodában az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.