Keystone logo

15 Bachelor Programok ban ben Termékfejlesztés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Mérnöki tanulmányok
 • Gyártásmérnöki
 • Termékfejlesztés
Szakirányok
 • Mérnöki tanulmányok (15)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Termékfejlesztés

  A főiskolai diplomát egy egyetemi szak, általában az első fokú szerzett szakemberek. Meg lehet állni a saját, vagy lehet használni, mint egy leugranak pont megszerzése a mester- vagy doktori. Bachelor programok általában utolsó három-négy év, és befejeződött kombinációja révén laboratóriumi munka, előadások, és a független tanulmányt.

  Mi a Bachelor Product Development? Az ilyen mértékű gyakran szolgál egy off-shoot vagy kiegészítőjeként a marketing hátteret. Arra összpontosít, hogy felügyelje az út egy termék kerül a koncepció kialakításától a tervezésen, a marketing, a megjelenése az értékesítési emeleti. Bár ez a szak gyakran koncentrál a divattervezés és a marketing is vannak alapképzési szakok elérhető terméktervezés más területeken, és az, hogy vessen egy általánosabb hangsúly.

  Az előnyök megszerezte a Bachelor in Product Development elsősorban köze a mértéke rugalmasságát.Ez a szak olyan elemeket marketing, közgazdaságtan, pénzügy, és a menedzsment, hogy készítsen diplomások egy jól lekerekített oktatás kapcsolatos területeken az üzleti, értékesítési, és a kiskereskedelem.

  Az ára a Bachelor Product Development függ, amely az egyetemi hallgatók választhatnak, hogy részt. A program rendszerint négy évig tartott, ami kell szem előtt tartani, amikor meghatározzák összköltségét kereső mértékét.

  A legtöbb diplomás egy Bachelor in Product Development dönt, hogy elveszik a munkát a kiskereskedelem területén. Képesek dolgozni egy meglévő cég, mint a vevő vagy a kiskereskedelmi vezetője, vagy menjen munkába maguknak, mint a tervező, lakberendező, vagy személyes vásárló. Mivel a diplomát ad jó áttekintést a kiskereskedelmi ágazatban, a diplomások nagy rugalmasságot, amikor a pályára képesek folytatni.

  Tanulás online egy nagyszerű módja annak, hogy a Bachelor in Product Development saját időbeosztása, még akkor is, ha már a teljes munkaidőben dolgozó.Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.