Keystone logo

130 Bachelor Programok ban ben Humán tanulmányok Teológia Teológia 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Humán tanulmányok
  • Teológia
  • Vallási tanulmányok
Szakirányok
  • Humán tanulmányok (130)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Humán tanulmányok Teológia Teológia

Miután a diákok végzős középiskolás, vagy az ezzel egyenértékű, az országot, sokan úgy dönt, hogy folytatja a diplomát. Ha egy diák akarja, hogy a továbbiakban az oktatás, az ilyen mértékű szinten általában a kiindulási pont, hogy megszerezte a mester vagy doktori fokozatot szerzett.

Mi a Bachelor Divinity? Az ilyen mértékű körülbelül három-öt évben elérni, attól függően, hogy az intézmény és a hallgató ütemtervet. A program a jelentkezőknek megtanulják a szükséges készségeket részévé válik a minisztérium. Ezek nem csak a teológiai tárgyak, hanem történelmi, nyelvi és filozófiai közül is. Keresztül alkalmazott tanulási, a diákok általában megtanulják, hogyan legyenek a vallási vezetők saját hitük. A hallgatók általában tanulni határokon kulturális hagyományok és módszerek, hogy bővítsék a vallási világnézetét.

A diploma isteni biztosít a birtokosának, vezetői, kommunikációs és kritikus gondolkodás képességeit, hogy lehet használni a törekvés a karrier.Miután megkapta a diplomát, a diákok jogosultak, hogy folytassa a Masters of Divinity, melyek szabvány a legtöbb vallási vezetői pozíciókban.

A költségek egy főiskolai diplomát isteni változik iskolánként. A legpontosabb tandíj információkért tekintse meg közvetlenül a felvételi iroda, aki elvezeti a sajátosságait az iskola programok.

A legtöbb diplomást folytassa a magasabb fokú, hogy belépjen a minisztérium. Vannak azonban olyan világi pályára a szociális szolgáltatások és a közösségi információs amibe sok istenség diákok meg. Az alapképzésben a isteni tanítja a diákokat arra, hogy elemezze a teológia és a filozófia, ami hasznos lehet készségek nemcsak a papság, hanem az oktatás és a nonprofit szektor is. A legtöbb diák nem állnak meg a bachelor fokozatot, és gyakran folytassa a magasabb szintű mester és doktori fokozatot.

Sok akkreditált egyetem a világ minden tájáról kínálnak mind az on-campus és online lehetőségeket. Ha szeretné, hogy elnyerjük a mértékben, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.