Keystone logo

14 Bachelor Programok ban ben Tengerészeti menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Menedzsment tanulmányok
 • Tengerészeti menedzsment
Szakirányok
 • Menedzsment tanulmányok (14)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Tengerészeti menedzsment

   A főiskolai diplomát kínálnak a diákoknak kezdik felsőoktatásban. Figyelembe legtöbb diák három-öt év alatt fejezik be, a tanfolyam is széles skáláját ölelik fel a téma, és egy olyan szakmai vagy practicums.

   Mi a Bachelor tengeri Management? Tengeri üzlet egy összetett téma közötti viszonyok, a nagyvállalatok és a különböző nemzetek. Sok áru lényeges a mindennapi életben és jólétét emberek szerte a világon szállítják legalább részben tengeri úton. Tanfolyamok Bachelor of tengeri Management kurzus vizsgálja témákat, mint az aktuális eseményeket szállítás mellett a finanszírozási és jogi szempontból a tengeri kereskedelem. Programokat kínál különböző lehetőségeket interakció létrehozott vállalkozások vagy kereskedelmi, és néhány iskola is kínálnak az utazási lehetőségeket a diákok számára.

   Szakon ebben a témában általában a hallgatók a szükséges eszközök témákat kutatnak a tengeri üzlet.Ez lehet, hogy azok jobban vállalkozók és felkészítse őket a fejlett üzleti fok.

   Mint sok fokkal kapcsolatos üzleti, kapok egy Bachelor tengeri Management jöhet magasabb áron elérésének hitelesítő más tanulmányi területen. Mivel a szórás az intézmények és országok érintkezésbe különleges iskolákban általában az egyetlen módja annak, hogy erősítse a költségek egy ilyen program.

   Egy bizonyos fokú egy fontos lépést sok pályára, hogy összpontosítson hajózás és kikötők. Egy diák a vállalkozói szellem, a tapasztalat és az egyetemen hitelesítő működhet, mint a nyertes tanácsadó kereskedők és hajótulajdonosok finomabb pontok hajózási gyakorlat vagy a logisztika. Sokféle pozíciók, mint az értékesítési account executive vagy junior logisztikai elemző vált elérhetővé után kapok egy tengeri menedzsment mértékben. Alkalmazó szervezetek egyének ezekkel fok között mozog a kisvállalkozások nemzeti kormányok.

   Közötti választás nagy iskolák nehéz lehet, így az első lépés gyakran találni egy jó áttekintést a lehetőségeket. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.