Keystone logo

11 Bachelor Programok ban ben Újságírás és tömegkommunikáció Újságírás Televíziós újságírás 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Újságírás és tömegkommunikáció
  • Újságírás
  • Televíziós újságírás
Szakirányok
  • Újságírás és tömegkommunikáció (11)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Újságírás és tömegkommunikáció Újságírás Televíziós újságírás

A főiskolai diploma jelöli a hallgatók egyetemi tanulmányainak végét, és egy portált biztosít az egyetemek egyetemi kurzusainak megszerzéséhez, valamint az adott területen megvalósuló alapokhoz. A hallgatók ezt a diplomát általában több alapvető tanfolyamok és a fő-specifikus osztályok, hogy szerezzen egy jól felkészített oktatást.

Mi az alapkép a Broadcast Journalismban? Ez a képzési program nagy hangsúlyt fektet a kommunikációra és a modern műsorszórási technológiára, így a hallgatók hozzáférhetnek ahhoz a tudáshoz, amire szükségük van ahhoz, hogy sikeresen végezhessenek számos kapcsolódó karrierben. A hallgatók tanulmányai valószínűleg nagy mértékben részt vesznek a jelentéskészítés, az írás, a beszédszerkesztés, a gyártás, a grafika szerkesztése, a fényképezőgép üzemeltetése, a storyboardozás és a történetírás terén. Az ilyen készségeket építő tanfolyamok lehetővé tehetik a diákok számára, hogy elsajátítsák az újságok, folyóiratok, rádióműsorok, filmelőzetesek és sok más széles körben elterjedt média létrehozását.

Az egyik legjobb képességű diákok elvárható, hogy elsajátítsák a folytatása során ez a fokozat verbális kommunikáció. Ez, a továbbfejlesztett szervezet és a modern számítógépes technológia jobb megértése mellett ugyanúgy hasznos mind otthon, mind a munkahelyen.

A különböző intézmények és a befogadó országok különféle tandíjat fognak felajánlani az ehhez szükséges képzésekhez, így nehéz a pontos költségeket rögzíteni. Mindig azt tanácsoljuk, hogy a diákok saját költségeikre vonatkozó kutatásokat végezzenek, mielőtt egy adott iskola vagy oklevelet elköteleznének.

A munkaerőpiacra való belépéskor a programban részt vevő diplomás munkatársak közé tartozik a médiaplanter, a fényképész / operatőr, a vizuális hatás koordinátor, a rádiós beszédes, a forgatókönyvíró, a hírhíd, a médiakritikus, a szerkesztő, a hírportál és a tartalomíró. E pozíciók közül sokan a közönségbe helyezik a diplomásokat, ahol a szóbeli és írásbeli kommunikáció kiterjedt képzése valószínűleg beindul. Egyéb potenciális pályafutás lehet például dokumentumfilm-producer, videószerkesztő, hangmérnök, filmrendező és világítástechnikai szakember.

Az online kurzusok teljes menetrendben kaphatók, míg a hagyományos osztályok helyi és nemzetközi szinten is rendelkezésre állnak. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.