Keystone logo

1 Bachelor Programok ban ben Újságírás és tömegkommunikáció Televíziós tanulmányok Televízió 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Újságírás és tömegkommunikáció
  • Televíziós tanulmányok
  • Televízió
Szakirányok
  • Újságírás és tömegkommunikáció (1)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Bachelor Programok ban ben Újságírás és tömegkommunikáció Televíziós tanulmányok Televízió

A főiskolai diplomát általában az első fokú főiskolai hallgatók folytatni. Ez biztosítja a fundamentumok, amelyek jótékony hatással a karrierjét. Érettségi után, akkor elkezd dolgozni felé a karrier vagy folytathatja az oktatás a mester 's programot.

Mi a Bachelor televíziós tanulmányokból? Azok tanul televízió általában érdeklődnek a kritikus oldalán a közepes, de az is lehetséges, hogy folytassa termelés megszerezte a diplomáját televíziós tanulmányokat. Kurzusok magában filmelmélet, kritikai tanulmányok, és a közönség interakció. Egy alapos tanulmány a történelem a televízió és a film is ki kell terjednie. Mert ez egy bachelor szintű programokat és kissé általánosabb, a diákok általában szakosodott több a diploma megszerzése után.

A szórakoztató ipar egy hihetetlenül nagy és virágzó mező. A diákok, hogy tanulmányozza a televízió számára előnyös megadásával ebben az iparágban.Ezek a készségeket és tudást, amelyre szükségük, hogy hozzon létre egy nagyon jövedelmező karrier maguknak.

Az ára tandíjat beiratkozott egy Bachelor televíziós tanulmányokból változik számos tényezőt. Az iskola és a program fogja befolyásolni költség, de még az ország úgy dönt, hogy tanulmányozza a szerepet fog játszani. Mielőtt beiratkozott, a kutatás minden a lehetőségeket gondosan.

A televízió és a film kollaboratív művészeti formákat. Ez azt jelenti, hogy több tucat különböző mesterségek és tudományok jön össze felé egyetlen cél. Pályakezdő sok választás a pályára, különösen, ha úgy döntenek, a termelési oldalon a tanulmány. Ezek a területek a díszlet, forgatókönyvírás, rendezés, világítás tervezés, costuming, smink, fotózás irányba, prop létrehozása, előállítása, speciális effektek, és mások. Ha úgy dönt, hogy folytassa a kritikus oldalán, ott is számos munkahelyet az újságírás, kritika és az oktatás.

A televízió egy hihetetlenül érdekes kutatási területe.Érdeklődő diákok, nem fog csalódni. Plusz, a sok alkalmazás, akkor nagyon hasznos Érettségi után. A kezdéshez keresni a programban alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.