Keystone logo

1 Bachelor Programok ban ben Televízió 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Újságírás és tömegkommunikáció
 • Televíziós tanulmányok
 • Televízió
Szakirányok
 • Újságírás és tömegkommunikáció (1)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  Bachelor Programok ban ben Televízió

  A főiskolai diplomát általában az első fokú főiskolai hallgatók folytatni. Ez biztosítja a fundamentumok, amelyek jótékony hatással a karrierjét. Érettségi után, akkor elkezd dolgozni felé a karrier vagy folytathatja az oktatás a mester 's programot.

  Mi a Bachelor televíziós tanulmányokból? Azok tanul televízió általában érdeklődnek a kritikus oldalán a közepes, de az is lehetséges, hogy folytassa termelés megszerezte a diplomáját televíziós tanulmányokat. Kurzusok magában filmelmélet, kritikai tanulmányok, és a közönség interakció. Egy alapos tanulmány a történelem a televízió és a film is ki kell terjednie. Mert ez egy bachelor szintű programokat és kissé általánosabb, a diákok általában szakosodott több a diploma megszerzése után.

  A szórakoztató ipar egy hihetetlenül nagy és virágzó mező. A diákok, hogy tanulmányozza a televízió számára előnyös megadásával ebben az iparágban.Ezek a készségeket és tudást, amelyre szükségük, hogy hozzon létre egy nagyon jövedelmező karrier maguknak.

  Az ára tandíjat beiratkozott egy Bachelor televíziós tanulmányokból változik számos tényezőt. Az iskola és a program fogja befolyásolni költség, de még az ország úgy dönt, hogy tanulmányozza a szerepet fog játszani. Mielőtt beiratkozott, a kutatás minden a lehetőségeket gondosan.

  A televízió és a film kollaboratív művészeti formákat. Ez azt jelenti, hogy több tucat különböző mesterségek és tudományok jön össze felé egyetlen cél. Pályakezdő sok választás a pályára, különösen, ha úgy döntenek, a termelési oldalon a tanulmány. Ezek a területek a díszlet, forgatókönyvírás, rendezés, világítás tervezés, costuming, smink, fotózás irányba, prop létrehozása, előállítása, speciális effektek, és mások. Ha úgy dönt, hogy folytassa a kritikus oldalán, ott is számos munkahelyet az újságírás, kritika és az oktatás.

  A televízió egy hihetetlenül érdekes kutatási területe.Érdeklődő diákok, nem fog csalódni. Plusz, a sok alkalmazás, akkor nagyon hasznos Érettségi után. A kezdéshez keresni a programban alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.