Keystone logo

37 Bachelor Programok ban ben Technológiai menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Technológiai tanulmányok
 • Technológiai menedzsment
Szakirányok
 • Technológiai tanulmányok (37)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Technológiai menedzsment

   A Bachelor in Technology Management biztosít a hallgatók ismereteket az üzleti technológiai infrastruktúra és hogyan kell használni az információs rendszerek, hogy előre a hatékonyság és a termelési kapacitás növelését a szervezeteken belül. A diákok fejleszteni a problémamegoldó képességeket és megismerjék technológia, amely hozzájárulhat a jobb irányítási és vezetői pozíciókban.

   Mi a Bachelor in Technology Management? Ez egyetemi diplomát ötvözi az üzleti elvek és innovatív technológiai problémamegoldás. A diákok megtanulják a legalapvetőbb módja, hogy a technológia elősegíti a vállalatok az adatok kezelését és elérni a kitűzött célokat. Magában foglalja a tanfolyam átfogó projekt munka megtanítani a diákokat a számítógépes rendszerek és alkalmazások javítsák az irányítási és vezetési módszereket. Diákok is betekintést nyerhetnek a hatékonyság és a precizitás automatizált rendszerek és adatbázis-kezelés a legkülönbözőbb területeken.A résztvevők szakosodott területe technológia adminisztráció, mint a számvitel, pénzügy, az ellátási lánc menedzsment, az egészségügyi információk és szolgáltatások, az emberi erőforrások és a kommunikáció.

   A technológia menedzsment mértékben részesül a diákok által felkészíti őket a pályára a vezetői pozíciók egy szilárd alapot az üzleti és menedzsment elvek. Diplomások még bonyolultabb lett, az infokommunikációs rendszerek és számítógépes alkalmazások mellett az üzleti képzések.

   Program költség ehhez mértékben változik, az intézményekben. A legtöbb technológia menedzsment fok, hogy négy év alatt lehet elvégezni, de ez is függ az egyes iskolai követelményeknek. Érdeklődő diákok folytat ilyen mértékű kell alaposan tanulmányozzák az egyes intézmények, hogy biztosan jól illeszkedik a pénzügyi és tudományos célok.

   Diplomások, akik megszerzik a technológia menedzsment mértékben kvalifikálta adminisztrációs és felügyeleti pozíciók a különböző szervezetek. A diákok választhatnak a koncentráció és hagyja a program kiváló problémamegoldó képesség és automatizált rendszerek ismerete, a választott területen. Innováció menedzsment tapasztalattal előnyös pénzügyi vezetők, kórházi adminisztrátorok, az emberi erőforrás szakemberek, és más pozíciók támaszkodó adatbázis-kezelés. Technológiai megoldások is hasznosak marketing, a kutatás, az értékesítési és kommunikációs pályára.

   Érdeklődő diákok többet szeretne megtudni az előnyeit a technológia menedzsment mértékben keresve a kiterjedt adatbázis iskolákban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.