Keystone logo

3 Bachelor Programok ban ben Tanácsadás 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Üzleti tanulmányok
 • Tanácsadás
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (3)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Tanácsadás

  A főiskolai diplomát az első fajta felsőfokú oktatás, hogy sok diák kap. Lehet akár szorgalmas vagy szakmai és gyakran kinyitja az ajtót sok diák számára, hogy az első jól fizető munkahelyet. A főiskolai egyben az első lépés bármilyen felsőoktatásban tanuló érdemes.

  Mi a Bachelor Tanácsadás? Az ilyen mértékű a diákok tanácsadás, menedzsment és az üzleti osztályok. Fogalmak, mint a gazdasági és üzleti menedzsment hangsúlyozta, hogy a diákok képesek lesznek, hogy a vállalkozások hatékonyabb működése érettségi után. Diákok is figyelembe osztályok számviteli és marketing. Lehetőség van nemzetközi tanulmány ezzel a programmal. Egyes iskolák találhatók, vagy külföldön hez csere félév, hogy a diákok megismerjék a globális üzleti. Során az utolsó félév tanulmányi, a diákok választhatnak, hogy szakosodnak olyan területeken, mint például az emberi erőforrások és pénzügyek.

  Pályakezdő egy tanácsadó programot általában jó vezetői képességekkel, különösen időgazdálkodás. Azt is jó kommunikációs és számviteli ismeretek. Néhány diplomások is, mint a lehetőségeket a nemzetközi munka.

  Az átlagos tanácsadási program körülbelül három év alatt fejezik be, és változik a költség alapján a helyet és az iskola. A diákok megtalálják online osztályok, amelyek általában olcsóbb. Mielőtt elkötelezné magát a program, a diákok kell értékelni azt, hogy biztosan illeszkedik mind a karrier és a személyes céljait.

  Miután megkapta a Bachelor Consultancy, a diákok munkát találni számos ágazatban az üzleti világban. Tudnak dolgozni, mint a pénzügyek, a vállalati és az emberi erőforrás tanácsadó vagy a tanácsadók egy PR-cég. Ezen felül, ezek lehetnek a pénzügyi elemzők és a felvételi tisztek vagy munkát találni, mint a marketing vagy reklám vezetők. Egyes diákok választhatnak, hogy nyissák meg a saját tanácsadó szervek és a munka a vállalkozások speciális területeken.

  Megszerezte a diplomát indulhasson a diákok egy sikeres utat. Ahhoz, hogy megtalálja az iskola az Ön számára, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.