Keystone logo

75 Bachelor Programok ban ben Törvényszéki tudomány 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Jogi tanulmányok
 • Büntetőeljárás
 • Törvényszéki tudomány
Szakirányok
 • Jogi tanulmányok (75)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Törvényszéki tudomány

  Kriminalisztika tudományos bizonyítékokat használata a bíróságokon. A főiskolai diplomát kriminalisztika egy több tudományágat mix a büntető igazságszolgáltatás és a tudomány, és előkészíti a hallgató számára a munka akár a játéktéren vagy a laboratóriumban.

  &nbsp

  Az egyik első kérdése diákok gyakran feltárásakor ilyen mértékű, "Pontosan mi a Bachelor in Forensic Science?" Ez egyetemi szak jellemzően körülbelül négy év alatt lehet elvégezni. Nincs más képzésben vagy oktatásban mellett a középiskolát általában szükséges, de a hallgató részesül erős készségek középiskolás szintű tudományok. Amellett, hogy az általános oktatási követelmények, a diákok kell várni jelentős tanfolyam biológia-kémia, további témákat nyomozás, igazságügyi biológia, törvényszéki emberi patológia és DNS-elemzés, a fizikai és a nyomelemek bizonyítékokat, a büntető igazságszolgáltatás, látens nyomatok, toxikológia, és a szerológiai.

  &nbsp

  A diákok gyakran követnek Bachelor in Forensic Science, hogy tegyen különbséget a közösségeikben, hogy megoldotta bűncselekmények és a felelősöket állítsák bíróság elé. Tapasztalataikra alapozva tanított a kutatás, az adatok elemzése, és a kritikus gondolkodás, amelyeket fel lehet használni a különböző alkalmazások és terepen egyaránt a munkát.

  &nbsp

  Az összeg, amit kell várni, hogy fizetni megszerezte a főiskolai a törvényszéki tudományok számos változót. Meg kell kérni minden iskola érdekli részt egy pontos felosztást minden tandíj és díjak előtt beiratkozás.

  &nbsp

  Pályakezdő a Bachelor in Forensic Science program felkészült a különböző belépő szintű pozíciók terén. Példák a karrier lehetnek pozíciókat az állami vagy magán a kriminalisztikai laboratóriumok és a hagyományos. Mások úgy dönt, hogy folytassa pozíciók Crime Scene Investigation, kriminalisztika és a DNS elemzés.A főiskolai diploma felkészíti a tanulókat a zökkenőmentes átmenetet a végzős kriminalisztika programot, ami oda vezethet, hogy nagyobb előmeneteli lehetőségeket.

  &nbsp

  Vannak olyan nemzetközi és online lehetőségek állnak rendelkezésre a Bachelor in Forensic Science program. A kezdéshez egy természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.