Keystone logo

62 Bachelor Programok ban ben Társadalomtudományok Szociológia Társadalomtudomány 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Társadalomtudományok
  • Szociológia
  • Társadalomtudomány
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (62)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Társadalomtudományok Szociológia Társadalomtudomány

A főiskolai diplomát az egyik a világ legnépszerűbb választás posztgraduális tanulmányaikat, és egy fantasztikus lehetőség egy professzionális főiskolai diplomát. Ezek a programok általában összpontosítani karrier alkalmazásokat és a képzési, a hallgatók bővülő foglalkoztatási lehetőségeket egyszer megszerezte a diplomáját.

Az egyik nagy területen lehet folytatni a szakmai főiskolai diplomát a társadalomtudományok. De mi is az a szakmai alapképzés Társadalomtudományi? Ez a fokozat célja, hogy a tanulók megismerjék a viselkedés az egyének és a társadalmak, valamint azt, hogyan, hogy javítsa a világ. Tanfolyamok lehetnek témákban, mint a közgazdaságtan, politológia, pszichológia, a társadalmi igazságosság, a szociális politika, idegen nyelvek, a filozófia, a kommunikáció, és még a gyermek fejlődését.

Diákok egy főiskolai társadalomtudományi találjuk, hogy azok esetében fokozott előnye a versenyképes globális munkaerőpiacon.Egyéb előnyei közé tartozik a széles tudásbázis, amely könnyen alkalmazható során a karrier, illetve a javított kommunikáció, problémamegoldás, és a kritikus gondolkodás képességeit.

A költsége a diplomát társadalomtudományi igen változó lehet, mert attól függ számos tényezőtől kezdve a szerkezet egy programot, hogy a választási Egy hallgató. Nagyon fontos azok számára, akik érdeklődnek, hogy alaposan vizsgálja meg az iskola kívánnak részt venni, annak megállapítása érdekében, hogy lesz-e olyan jó pénzügyi illeszkedést a számukra.

Sok különböző pályára, hogy lehet folytatni egy ilyen fok, beleértve a szociális munkás vagy tanár. A diákok szert pályára az egészségügyi, oktatási, kormányzati, a jogrendszer, nonprofit szervezetek, vagy akár magáncégek. Ők dönthetnek, hogy összpontosítson bizonyos területeken, mint például a szociális munka az idősek vagy a problémás fiatalok.

Ha érdekel folytat egy professzionális főiskolai diplomát társadalomtudományi, akkor el lehet kezdeni keresi a megfelelő programot ma. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.