Keystone logo

61 Bachelor Programok ban ben Tánc 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Előadóművészet
 • Tánc
Szakirányok
 • Előadóművészet (61)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Tánc

  Megszerezte a Bachelor in Dance egy nagyszerű lehetőség a diákok, akik élvezik az előadóművészetek. Diákok megszerezte ezt a fokozatot lehet fejleszteni a szellemi és fizikai potenciál dance, valamint lehetővé teszik, hogy működni a különböző művészeti irányban.

  A diákok jellemzően a kérdést: "Mi a Bachelor in Dance?" Ez mind a fizikai és tudományos tanulmány a teljesítményt, a koreográfia és művészi. A keresőképesség ilyen mértékű, a diákok felé van vezetve a nagyobb tudás a tánc révén elsősorban a fizikai, technikai, kommunikációs és művészeti szempontból a vízi jármű. Tudásukat ingerlik, hogy értik a társadalmi és történelmi kontextust, amelyben a koreográfia és a teljesítmény jönnek létre és tapasztalt. A program azt is elősegíti a hallgatók a készségek és ismeretek az írásbeli és a vizuális művészetek, ami ösztönözheti őket felé művészi bemutatása.

  Ezek a vizsgálatok különösen hasznos a diákok, akik szeretnének megtanulni egy magasabb szintű oktatás és a haladás pályafutásuk előadóművészet. A diákok fokozzák a tudás és szakértelem a koreográfia. A tanfolyamok változhat, de elsődlegesen az a teljesítmény-menedzsment, az improvizáció, a koreográfia és a technika osztályok a különböző művészeti stílusok.

  Mivel ez a program egy különböző iskolák szerte a világon, a regisztrációs költségek és a tandíjak függ az intézmény és az országban. Érdeklődő hallgatók vegyék fel a kapcsolatot egyes intézmények többet.

  Miután a diákok keresni ilyen mértékű, hogy hol találnak munkát több területen, köztük egyre rendszergazdaként vagy tanár tánc. Ők is találnak munkát, mint egy mozgalom elemzője, történész és kutató, fitnesz oktató, profi táncos, koreográfus, vagy a Dance Company igazgatója.A végzős is talál munkát, mint egy terapeuta táncosok, vagy egy művészeti fejlesztő a közösségben.

  A diákok érdekel ez a tanulmányi kellene kezdeni, hogy megtegye a szükséges lépéseket megszerezze diplomát előadóművészet. A tanfolyamok mind online, mind az egyetemen, valamint a részmunkaidős és a teljes munkaidős, diákok megtalálja rugalmasságát a menetrend. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.