Keystone logo

27 Bachelor Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Vezetés Szervezeti vezetés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Menedzsment tanulmányok
  • Vezetés
  • Szervezeti vezetés
Szakirányok
  • Menedzsment tanulmányok (27)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Menedzsment tanulmányok Vezetés Szervezeti vezetés

A főiskolai van egy egyetemi diplomát, hogy korszerű oktatás egy adott területen az érdeklődés. Diákok, akik folytatni főiskolai edz a választott karrier vagy letegye a további vizsgálatok a posztgraduális szinten.

Mi a Bachelor in Szervezeti vezetés? Ez a szak kölcsönöz a szükséges ismeretek és készségek a vezetés olyan területeken, mint az emberi erőforrások és a non-profit szervezetek. Szakterület is kínálnak a kommunikációban, hangsúlyozva interperszonális és az épület kommunikációs megoldásokat. A tananyag a szervezeti vezető tartalmazza tanfolyamok, mint a kritikus gondolkodás, menedzsment, számvitel, a költségvetés, és információs rendszerek. Az emberi erőforrás utasítást jár tanulmányait a szociológia és a pszichológia, munka elemzése, elhelyezése, kompenzáció, juttatások, képzés és munkavállalói kapcsolatok. A nonprofit speciális központokban, hogyan társadalmi révén kezeli a nonprofit ügynökségek.Lehetőséget biztosítunk szakmai és részvétel esettanulmányok.

A diákok a program megvalósítása személyes növekedés fejlesztése révén a kritikus gondolkodás és döntéshozó készségek. A területen kínál arra, hogy a közösség javát, és folytassa az egyéni szenvedélyek keresztül vezető szerepét nonprofit szervezetek.

Iskolák, hiszen több országban is programjukba a szervezeti vezető. Tanterv és helyét az egyik meghatározó költségtényezők. Hogy megtalálják a legjobb lehetőség, hogy teljesítse az egyéni érdekek és célok, diákok találják meg a globális lehetőségeket.

Diplomások vannak felszerelve, hogy a vezetői pozícióba, a különböző oldalait, szervezeti struktúra, beleértve a kormányzást, pénzügy, adománygyűjtés, és a marketing. A kommunikációs koncentrációja megnyitja kapuit a karrier, mint a public relations képviselője, a szociális média szakember, média koordinátor, szakíró, valamint az információs igazgatója.A humán erőforrás opció lehetőségek dolgozni a képzés és fejlesztés, az elhelyezkedés, előny adminisztráció, és a munkahelyek elemzés. Készségek és ismeretek nyert a program lehet alkalmazni a nonprofit szférában, valamint az általános üzleti szektor.

Először a jövedelmező karrier olyan területen, amely tehet különbséget a világon, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.