Keystone logo

21 Bachelor Programok ban ben Szabadidős tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Turizmus és vendéglátás
 • Turizmus
 • Szabadidős tanulmányok
Szakirányok
 • Turizmus és vendéglátás (21)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Szabadidős tanulmányok

  A főiskolai diploma egyetemi diploma. A főiskolák és egyetemek három, hét évig terjedő tanulmányi tanulmányok befejezésére ítélik oda. E diploma elvégzéséhez mester- vagy doktori fokozat megszerzése előtt van szükség.

  Mi az alapkép a Szabadidő tanulmányokban? Ez a fajta program olyan széles körű tanulmányokat kínál, amelyek elméleti és gyakorlati tudást is magukban foglalnak. A szabadidős és idegenforgalmi célokra, például a vakáció tervezésére, a vonzó célú szolgáltatások és termékek tervezésére és a szabadidős rendezvények megszervezésére, továbbá a marketingre, a reklámra, a közgazdaságtanra, a vezetésre és a pszichológiára vonatkozó általánosabb tanulmányokat is be lehet szerezni. A koncentráció lehetséges területei közé tartozik a vendéglátás és a vendéglátás, a fenntartható turizmus menedzsmentje, valamint a gyógy- és wellness-menedzser.

  Azok a hallgatók, akik a szabadidős tanulmányokban főiskolai végzettséggel rendelkeznek, jól felkészültek. A pszichológiában szerzett készségek elősegíthetik az emberekkel való együttműködést az élet minden területén. Ezen túlmenően a komplex események szervezése és a vonzó szolgáltatások kialakítása képessé teszi arra, hogy gazdagítsa a diák saját életminőségét.

  Mint már említettük, ez a fajta képzési program hossza változhat. A rövidebb program ezért kevesebb lesz, mint egy hosszabb program.

  Sok szabadidős foglalkoztatási lehetőség áll rendelkezésre a szabadidős tanulmányokat végző hallgatók számára. Például az egész program során elvégzett tanulmányok jogosultak lehetnek a hallgató számára engedélyezett csapos vagy ifjúsági táborvezetőnek. Más munkát síoktatónak vagy utazásszervezőnek lehet találni. Még a fitnesz-oktató és reklámügynök is lehet szabadidős tanulmányi végzettséggel rendelkező munkatárs.

  Főiskolák és egyetemek szerte a világon kínálnak alapképzési programokat. Sok intézmény még olyan fokokat kínál, amelyek teljesen onlineek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.