Keystone logo

20 Bachelor Programok ban ben Turizmus és vendéglátás Turizmus Szabadidős tanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Turizmus és vendéglátás
  • Turizmus
  • Szabadidős tanulmányok
Szakirányok
  • Turizmus és vendéglátás (20)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Turizmus és vendéglátás Turizmus Szabadidős tanulmányok

A főiskolai diploma egyetemi diploma. A főiskolák és egyetemek három, hét évig terjedő tanulmányi tanulmányok befejezésére ítélik oda. E diploma elvégzéséhez mester- vagy doktori fokozat megszerzése előtt van szükség.

Mi az alapkép a Szabadidő tanulmányokban? Ez a fajta program olyan széles körű tanulmányokat kínál, amelyek elméleti és gyakorlati tudást is magukban foglalnak. A szabadidős és idegenforgalmi célokra, például a vakáció tervezésére, a vonzó célú szolgáltatások és termékek tervezésére és a szabadidős rendezvények megszervezésére, továbbá a marketingre, a reklámra, a közgazdaságtanra, a vezetésre és a pszichológiára vonatkozó általánosabb tanulmányokat is be lehet szerezni. A koncentráció lehetséges területei közé tartozik a vendéglátás és a vendéglátás, a fenntartható turizmus menedzsmentje, valamint a gyógy- és wellness-menedzser.

Azok a hallgatók, akik a szabadidős tanulmányokban főiskolai végzettséggel rendelkeznek, jól felkészültek. A pszichológiában szerzett készségek elősegíthetik az emberekkel való együttműködést az élet minden területén. Ezen túlmenően a komplex események szervezése és a vonzó szolgáltatások kialakítása képessé teszi arra, hogy gazdagítsa a diák saját életminőségét.

Mint már említettük, ez a fajta képzési program hossza változhat. A rövidebb program ezért kevesebb lesz, mint egy hosszabb program.

Sok szabadidős foglalkoztatási lehetőség áll rendelkezésre a szabadidős tanulmányokat végző hallgatók számára. Például az egész program során elvégzett tanulmányok jogosultak lehetnek a hallgató számára engedélyezett csapos vagy ifjúsági táborvezetőnek. Más munkát síoktatónak vagy utazásszervezőnek lehet találni. Még a fitnesz-oktató és reklámügynök is lehet szabadidős tanulmányi végzettséggel rendelkező munkatárs.

Főiskolák és egyetemek szerte a világon kínálnak alapképzési programokat. Sok intézmény még olyan fokokat kínál, amelyek teljesen onlineek. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.