Keystone logo

92 Bachelor Programok ban ben Általános tanulmányok Szabad művészet 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Általános tanulmányok
 • Szabad művészet
Szakirányok
 • Általános tanulmányok (92)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Általános tanulmányok Szabad művészet

  Egy főiskolai diplomát lehet szerzett egy egyetemről, és általában 3-5 évet vesz igénybe. Ez a fajta mértéke azt jelzi, hogy egy diák olyan általános témákat tanulmányozott, mint a matematika, a tudomány és a nyelv, valamint a szakterületén valamilyen specializációt.

  Mi az alapkép a liberális művészetben? A liberális művészet széles körű tanulmányi program, amely lehetővé teszi az egyéni hallgatók számára, hogy olyan érdeklődési területeket folytassanak, amelyek érdeklődnek. A bölcsészettudományi program általában a művészetekre és a humán tudományokra összpontosít, mint például a történelem, a kulturális és a társadalmi antropológia, valamint a filozófia. A hallgatók tanulmányozhatják a társadalomtudományokat, a művészettörténetet, a globális vagy szakosodott történelmet, mint például a kelet-ázsiai történelem, irodalom, nyelvészet vagy idegen nyelvek. Annyi rugalmassággal, hogy a hallgatók, akik folytatnak egy bachelor diploma a liberális művészetek képesek átfogó ismereteket azokról a témákról, amelyek különös érdeklődésükre számot.

  A Bachelor in Liberal Arts-ban a diákok képesek kiváló retorikai és vita készségek. Fejlett kommunikációs és interperszonális készségeket is el tudnak érni, amelyek különböző munkalehetőségeken keresztül alkalmazhatók.

  A bölcsészképzés bölcsészettudományi költsége változik. Ez az iskola tandíjpolitikájától függ, függetlenül attól, hogy az intézmény nyilvános vagy magán, és ahol az iskola található.

  A bölcsészettudományok bölcsészettudományi címzettjeinek foglalkoztatási lehetőségei hatalmasak, és változóak az egyes egyének tanulmányi területén. A nyelvészettudományi vagy az idegen nyelvű hallgatók nemzetközi cégeknél fordulnak, fordítóként vagy korrektúrákként dolgozhatnak. A társadalomtudományi tevékenységet folytató magánszemélyek kutatóként vagy tanácsadóként munkát találhatnak az egészségügyi szervezetekkel. A történelemre és a kultúrára összpontosuló diákok értékes munkát találhatnak kulturális kapcsolattartóvá a nemzetközi üzleti tevékenységet folytató vállalatok számára.

  Azok az egyének, akik érdeklődnek a Bachelor Liberal Arts programban való részvétel iránt, online és személyesen is elérhetővé tehetik az egyetemeken világszerte elérhető programokat. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.