Keystone logo

11 Bachelor Programok ban ben Szórakoztatóipar 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Üzleti tanulmányok
 • Szórakoztatóipar
Szakirányok
 • Üzleti tanulmányok (11)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Szórakoztatóipar

  A főiskolai diplomát az egyik első típusú felsőfokú oktatás, hogy a diákok kaphatnak. Során a tanulmányok, egyetemi hallgatók gyakran úgy dönt, hogy koncentrálni egy adott iparágban, és néha az egy hiánypótló ez az iparág. Ha a diákok szeretnék, hogy tovább növelje a tudás, akkor először meg kell kapnia főiskolai.

  Mi a Bachelor Entertainment Business? Ez a tanfolyam megtanítja a diákoknak működési, pénzügyi és marketing szempontból a szórakoztató iparban. A diákok választhatnak, hogy szakosodni olyan területeken, mint a film, a televízió vagy a videojátékok. Fogalmak, mint az üzleti gazdaságtan és tartalmi fejlesztése bizonyos piacok tanítják, és néhány program kínál fokú jelöltek gyakorlati tapasztalat és projektek keretében fizetett gyakornoki. A kalandos hallgató tanulmányi ezen a területen nemzetközi szinten, sok iskola van, amely program tanítják teljes egészében angol nyelven.Nem anyanyelvi arra ösztönzik, hogy alkalmazzák, és hogy angol szakmai vizsgák.

  Pályakezdő üzleti szórakoztató programok általában úgy, hogy azok részesülnek gyakorlati készségek, mint a jó menedzsment és számvitel. Kurzusok általában tanítani a legújabb fejlődés a digitális technológia, amely a diákok kérheti személyes életüket is. Továbbá, sok lehetőség van, hogy a munka nemzetközi, és feljebb a magasabb osztályok.

  Tandíj függ az intézmény a diákok választhatnak. Nemzetközi programok néha drágább nem őshonos hallgatók. Szórakozás üzleti programok általában legalább három év alatt fejezik be, és sokan a főállású és a campus épül.

  A Bachelor Entertainment Business, a diákok a különböző karrier a szórakoztató iparban nyitott nekik. Úgy dönthet úgy az filmproducerek vagy projekt tartalmi vezetők.Egyéb lehetőségek zenei menedzserek, média vezetők és a szerzői jogok és jogdíjak kezelése. A diákok is úgy dönt, hogy indul a saját szórakoztató kezelő vállalkozások, illetve szakmai pályára a szórakoztató magazinok és honlapok.

  Diákok találják meg a rendelkezésre álló lehetőségeket, és fontolja meg, milyen iskolába talán a legjobb lehetőségeket a területen ők érdekeltek. A kezdéshez ma keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével az ólom formájában.