Keystone logo

3 Bachelor Programok ban ben Szépségápolás Szépségápolás 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Szépségápolás
 • Szépségápolás
Szakirányok
 • Szépségápolás (3)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Szépségápolás Szépségápolás

  A főiskolai diplomát egy belépő szintű egyetemi tanulmány. Sok esetben, a diákok választhatnak egy tárgyat, hogy tanulmányozza, mint a tudomány vagy az angol. A főiskolai is kapott a gyakorlati területen, amely lehetővé teszi a diák, hogy azonnal elkezd dolgozni.

  Mi a Bachelor kozmetikus? A diákok megtanulják részleteit kozmetológiai mint például a bőr, a köröm és a haj ellátás és smink alkalmazás. Válnak szakértők stílus és fenntartása haj, valamint abban, kezelések, mint a kozmetikus, pedikűr és manikűr. Emellett a diákok megtanulják, hogyan kell futtatni egy szalon és futtatni is azáltal, hogy üzleti elveket. Befejezése után a program, a hallgatók képesek válni engedéllyel cosmetologists.

  A Bachelor kozmetikus lehetőséget kínál arra, hogy szorosan működjenek együtt az emberek, miközben felhatalmazza őket az új, kifejező frizura. Diplomások is rengeteg lehetőséget, hogy ki, mivel ezek egy nap saját maguk szalonok.A diákok is megtanulják a jó üzleti és menedzsment ismeretek révén is szerezhet.

  Költségei kozmetológiai programok függően változnak az iskola választott. A dedikált diák lehet befejezni a program két év esti és online osztályok, és így pénzt takarít meg. Választás előtt, a diákok kell végeznie alapos kutatást, hogy megbizonyosodjon arról program megfelel az összes nevelési célokat.

  Érettségi után, a diákok munkát találni számos helyszínen. Úgy is dönthet, hogy a munka a szalonokban, mint a fodrászok, stylistok és színező. Ők is dolgoznak a szalonokban ami arc és manikűr. Lehetőségek is rendelkezésre állnak a diákok kívül szalonokban. A diákok dolgoznak a szépség és bőrápolási termékek, illetve dolgoznak temetkezési stílus a nemrég elhunyt. Továbbá, köröm technikus tud dolgozni egy bőrgyógyász vagy orvos dolga irodájába kínál higiéniai pedikűrt.

  Sok online lehetőségek állnak rendelkezésre kozmetológiai programokat.Ahhoz, hogy egy új karriert elkezdeni, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.