Keystone logo

95 Bachelor Programok ban ben Statisztika 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Statisztika
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (95)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Statisztika

Az alapképzési diplomát kapnak befejezése után 120 félév kredit. Ez rendszerint diákok körülbelül négy éve fókuszált tanulmány befejezéséhez. Ennek része a diploma, a diákok részt vesznek az általános oktatás tanfolyamok és tölteni az egész idejüket osztályok különös jelentőséggel bírnak az őrnagy. Ezek fok gyakran előfeltétele az egyének tudja érni, hogy kívánatos szakmák.

Mi a Bachelor Statisztika? A főbb lehet széles hangsúly magában elvei matematika és számos technikát használt statisztikák. Core tanfolyamok középpontjában a matematika, alkalmazott matematika, matematikai statisztika, és az ehhez kapcsolódó matematikai témákról. További témák: pénzügyi, közgazdasági, árupiaci elemzés, ipari statisztikák, a közrend statisztikák, és mások alapján karrierjét preferenciái a hallgató.

Van néhány fontos előnyöket rendelkezésre az egyének, akik keresnek, ezt a diplomát.Ők gyakran képesek mozogni közvetlenül sikeres karrier pozíciók. Az erős tudományos háttérrel, diplomások is találják, hogy a munkalehetőségek sokkal változatosabb és több jövedelmezőbb, mint a társaik nélkül azonos oktatási háttér.

A kapcsolódó költségek, ez a program nagyon eltérő lehet, az egyik iskolából a másikba, és különösen a nemzetközi határokon át. A leendő hallgatók felül kell vizsgálnia a lehetőségeket a kapcsolatot az iskolák közvetlenül.

A diploma megszerzése után, az egyének természetesen kérhetik pozíciók statisztikusok. Van azonban számos lehetőség áll rendelkezésre. Ezek közé tartozik a munka próbaüzemet és a termék értékelését az iparban, mint például az autóipar, a gyógyszeripar, és szoftvercégek. Néhány végzettek munkát találni dolgozik a kormányzati pozíciók, környezetvédelmi ügynökségek, valamint a honvédelem. A széles körű lehetőségeket nagyon széles, és lehetővé teszi a sok személyes választás.

Ha érdekli a tanulás többet a program és a karrier lehetőségeket, vessen egy pillantást a program lista és a kísérő vezetést formák. Ahhoz, hogy megtalálja az iskolák alkalmas a helyzet, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.