Keystone logo

99 Bachelor Programok ban ben Sporttudomány 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Sport és testmozgás tanulmányok
 • Sporttudomány
Szakirányok
 • Sport és testmozgás tanulmányok (99)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Sporttudomány

  A felsőoktatásban tanulóknak tudniuk kell, hogy milyen előnyökkel jár a bachelor diploma megszerzése. Programok állnak rendelkezésre a művészetek és a tudományok, és miután a diákok befejezte a főiskolai diploma, gyakran jogosultak arra, hogy kezdő díjazás és a sikeres pályafutás számos különböző szakmákban.

  Mi az a Bachelor in Sports Science? Ebbe a fokig érdeklődhetnek a sportolással, edzéssel, testneveléssel, sportmenedzsmenttel, atléták képzésével vagy tudományos értékelésével foglalkozó diákok. A tanfolyam célja, hogy segítsen a hallgatóknak megérteni az anatómiai és élettani, fitness programokat, biomechanikát és coaching gyakorlatot és elméletet. Egyes programok lehetővé teszik a diákok számára, hogy a hangsúlyt, például gyakorló tudományt, sporttáplálkozást vagy teljesítményelemzést válasszák, karrierjük céljainak megfelelően.

  Azok, akik sporttudományi fokozatokat keresnek, olyan készségekkel és ismeretekkel állítják elő, amelyek személyes életüket és karrierjüket szolgálják. Példák lehetnek arra, hogy fitness terveket hozzanak létre az ügyfél egyéni igényei szerint, sportelemzéssel, szakmai etikával és társadalmi felelősségvállalással.

  Fontos, hogy a diákok megismerjék a különböző sporttudományi programok költségeit és követelményeit az egész világon. Pontos és részletes információkhoz az iskoláknak egyedileg kell eljutniuk.

  Különböző lehet a professzionális lehetőség valaki számára, aki a sporttudományi diplomát szerzett. A diplomások elvárják, hogy jogosultak legyenek pozíciókra, mint pl. Sportpályás tréner, asszisztens vagy vezetőedző, személyi edző, wellness igazgató, egészségügyi promóciós szakember, kondicionáló edző, gyakorlati tudós, sportegészítő kutató, foglalkozási fiziológus, sporttájékoztató és kardiológiai rehabilitációs szakember. Ezt a diplomát lehet nagyszerű módja egy sikeres, jól fizető karrier megkezdésének.

  Számos főiskolai hallgatók a sporttudományi programokban helyi és nemzetközi szinten. Ha megtalálja az Önnek megfelelőt, keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépő irodájával a nyomtatvány kitöltésével.