Keystone logo

35 Bachelor Programok ban ben Sporttanulmányok 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Sport és testmozgás tanulmányok
 • Sporttanulmányok
Szakirányok
 • Sport és testmozgás tanulmányok (35)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Sporttanulmányok

  A főiskolai diploma magában foglalja a tanfolyam az általános oktatási tantárgyak, valamint egy szakterület. Ezt a diplomát számos egyetemen kínálják - mind online, mind az egyetemen - egy sor tudományágban. Az alapképzést jellemzően négy vagy öt éven belül tanulják meg.

  Mi az a Bachelor in Sports Studies? A Bachelor in Sport Tanulmányok lehetővé teszi a diákok számára, hogy vizsgálja meg a különböző szakmai aspektusokat, beleértve a fizikai következményeket, az üzleti feladatokat és az irányítási képességeket. A programok kiterjedhetnek olyan témákra, mint például a kineziológia bevezetése, az élethosszig tartó edzés, az egészségügyi és sporttudományok, az iskolai fizikai oktatás és a közegészségügyi adminisztráció. Sok ilyen osztály valószínűleg fizikai tevékenységet foglal magában a tanfolyam részeként.

  Számos készség a diákok tudnak fejleszteni folytatva egy Bachelor in Sports Studies. A fizikai alkalmasság javítása mellett megismerheti az üzleti menedzsment, a csapatvezetés és az eseményszervezés szempontjait is.

  A legjobb hely, ahol tájékoztatást kaphat a sporttanulmányok Bachelor költségeiről, közvetlenül az iskola beiskolázási irodájából, ahová szeretne részt venni. A részvétel költsége számos tényezőtől függ.

  Számos karrierlehetőség várja a Bachelor-t a sporttudományi diplomásokban. Ön folytathatja a sportcsapat irányítását, sportolók képzését, sporteseményeket szervez, vagy oktathatja az iskolai testnevelést. Az ilyen pozíciók számos ágazatban rendelkezésre állnak, így valószínűleg sokféle lehetőség áll rendelkezésére, amelyekkel a szakképzettséged jogosult. Ha további képzést és képzést szeretne folytatni, akkor a tudásodat is felhasználhatja fizikai terapeutaivá.

  Az első lépés a szaktanfolyamok elsajátításához a sporttanulmányokban az, hogy megtalálja az iskolát az Ön igényeinek legjobban megfelelõ programmal. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.