Keystone logo

33 Bachelor Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sport edzés 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sport és testmozgás tanulmányok
  • Sport edzés
Szakirányok
  • Sport és testmozgás tanulmányok (33)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sport edzés

A Bachelor of Science rendszerint 3-5 évet vesz igénybe az intézményi követelmények, a hangsúly és a diákok preferenciája függvényében. Ez a fokozat jellemzően a tudománygal kapcsolatos tudományokra összpontosít.

Mi az a Bachelor in Sports Coaching? Ez a tanulmányi terület pár nevet visel: BSc a Sports Leadership és a Sporttudomány Bachelor Coaching. Függetlenül attól, hogy a név, a legtöbb program sporttudományi magot kínál a coaching választókkal. A rendelkezésre álló kurzusok magukban foglalhatják a coaching elméletet és módszereket, a kondícionáló és fitnesz-edzést, a sportpszichológiát és a sporttisztítást. Meg lehet tanulni a tudományt a coaching mögött, megszerezzük azokat a készségeket és ismereteket, amelyek szükségesek az egyéni sportolók és csapatok javításához a pszichológia, a fiziológia és a sportteljesítmény biomechanikája segítségével.

Valószínűleg kulcsszerepet fog szerezni a munkáltatók mindentől a kommunikációtól a vállalati menedzsmentig és a sportágig keresnek. A készségek közé tartozik a vezetés, az elszámoltathatóság és a csapatmunka.

A négyéves egyetem költsége a tanfolyamok, a tanulmányi terület és a tanterv hosszától függ. Sok fokot kínálnak az interneten, még kedvezőbb áron. A felvételi irodában a választott iskolában képesnek kell lennie arra, hogy részletesebb tájékoztatást nyújtson a tandíjakról.

Sok karrier-pályát követhetsz, miután végzett. Sok diák találja magukat arra, hogy a fizikai vagy egészségügyi oktatás tanárává váljon. Ha a coaching vagy az oktatás nem vonzóvá válik, fontolja meg karrierjének felkutatását sportigazgatóként vagy fitneszközpont-kezelőként. Lehet, hogy képes lesz karriert folytatni gyakorló fiziológusként, ahol megvizsgálja, hogyan reagálnak az emberek testei és alkalmazkodnak a fizikai aktivitáshoz a fitness szintek javítása vagy a betegség megelőzése és kezelése érdekében.

Az internet kiterjesztette a virtuális osztálytermet, amely sok tanulmányi területet magába foglal. Sok előnye van ahhoz, hogy online diplomát szerezzen. A rugalmas ütemezés kényelmét nehéz megverni. Azt is lehetővé teszi, hogy tanuljon bárhonnan a világon, amíg csatlakozhat az internethez. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.