Keystone logo

147 Bachelor Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sport üzlet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Sport és testmozgás tanulmányok
  • Sport üzlet
Szakirányok
  • Sport és testmozgás tanulmányok (147)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Sport és testmozgás tanulmányok Sport üzlet

A szükséges készségek a karrier általában a hangsúly a bachelor szintű program. Emiatt, akkor általában az első fokú új főiskolai hallgatók próbálja keresni. Érettségi után, a lehetőségek, hogy kezdődik a karrierjét azonnal vagy adjon meg egy posztgraduális program, hogy újra beindítsa a karrierjét.

Mi a Bachelor Sport Business? A diákok, hogy dönt, hogy folytatja az ilyen mértékű megismerhetik az üzleti oldal a hihetetlenül nagy és sikeres sport számára. Az ilyen típusú programok vannak kisebb alkategória üzleti tanulmányok. Tanfolyamok olyan témákkal, mint a csapat irányítása, a kockázatértékelés, a marketing, és a rendezvények szervezése. Diplomások kell a tudás és készségek megfelelő dolgozni mind a csapat és sportlétesítmények.

A sport számára az egyik legnagyobb és legjövedelmezőbb iparágak a világon. A diákok, hogy végzős egy diplomát sport üzleti haszon a belépő ezen a területen.Plusz, a diákok általában tudják kerülni sok befolyásolná, illetve versenyhátrány a hagyományos üzleti program megad egy alkategóriát.

Mennyibe kerül, hogy beiratkozik egy Bachelor Sport Business program? Ez attól függ, hogy az iskola, program, és az ország úgy dönt, hogy tanulmányozza. Kutatni mielőtt beiratkozott lehet, hogy sokkal könnyebb megtalálni egy programot, amely megfelel az Ön igényeinek.

Karrier, hogy rendelkezésre állnak a sport üzleti diplomások többnyire megoszlik dolgozik a csapat, és a munka egy sport helyszínen. Akkor válhat egy marketing menedzser, rendező, vagy az esemény koordinátora, függetlenül attól, hogy melyik lehetőséget választja. Továbbá, ha működjön együtt a csapat, akkor talál munkát, mint egy állásközvetítő vagy ügynök. Alternatív megoldásként, a mértéke nem talált a munka egy sporteszköz vagy ruházati cég.

A diákok, hogy szenvedélyesen sport és érdekli az üzleti életben találhatják sport üzleti programok nagyon vonzó.Törekedjenek a karrier, hogy szeretsz tanulmányozásával, amit szeretsz. Keresés a programot alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.