5 Sütés Bachelor's degrees found
- Bachelor
- Élelmiszer és ital tanulmányok
- Kulináris művészetek
- Sütés
- Ázsia 3
- Dél-Amerika 1
- Közép-Amerika és Karib1
5 Sütés Bachelor's degrees found
Mausi Sebess
Szakmai Baker
- Vicente López, Argentína
Bachelor
Távoktatás
Spanyol
Legyen professzionális kiválósági pék a Latin -Amerika legteljesebb programjával, gyorsítva, mindössze 5 hónap alatt. Megtanulsz mindenféle nemzeti és nemzetközi kenyeret készíteni, valamint modern és avantgárd alkotásokat. A tanfolyamot ki kell egészíteni a "Professzionális pékségtechnika" című könyvünkkel, amelyet Paulo Sebess, igazgatónk, a nemzetközi pékség szakértője és nemzetközi díjak nyertese írt. Az órák 100% -ban online, lépésenkénti magyarázatokkal és nagyfelbontású videókban rögzítve vannak, így nem hagyja ki az előkészületek és technikák egyetlen részletét sem. Is kiegészíti a tanulás a biztonsági és higiéniai tanfolyamok a munkahelyen és az élelmiszer -kezelés, táplálkozás, pizzák, és Empanadas. Mausi Sebess az egyetlen intézet, amely MasterChef tanúsítványokat ad ki.
Escuela Hotelera De San Juan
Nemzetközi sütőipari és süteményprogram
- San Juan, Puerto Rico
Bachelor
Az egyetemen
Spanyol
A Nemzetközi Pékség és Péksütemények program arra képezi a diákokat, hogy belépő szintű munkát kapjanak pékként és / vagy cukrászként a szálloda- és szolgáltatóiparban kereskedelmi pékségekben és cukrászdákban, szállodákban, éttermekben és / vagy saját üzletük létrehozásában. A diákok ismereteket szereznek a higiéniáról és a higiéniáról, a táplálkozásról és a menütervezésről. A tananyag elméleti és gyakorlati laboratóriumi komponenseket és terepi tapasztalatokat tartalmaz mesterszakács vagy cukrász szakács felügyelete alatt. Egyedülálló hangsúlyt kapnak a biztonsági szabványok és eljárások, valamint a kereskedelemben felhasznált anyagok, edények és berendezések beszerzése és kezelése, beleértve a receptek adaptálását és elkészítését, valamint kenyér, európai sütemények, sütemények, csokoládék, valamint a klasszikus és modern készítése. cukorral díszített stílusok.
DaYeh University
Sütés és italkezelés
- Taipei, Tajvan
Bachelor
Az egyetemen
2012 óta a sütő- és italipar több mint 100 000 000 000 NT dollár értékű Tajvanon. Régebben a sütőtehetségeket mindig a mester által tanoncként átadott hagyományos módok művelték. Bár ez hangsúlyozza a mester kivitelezését, az ilyen típusú tanulásból hiányoznak a modern irányítási koncepciók, beleértve a költségszabályozást, a táplálkozás megértését és az egészségbiztonságot, és így képtelen a nyugati sütés tehetséges szakembereinek művelésére, akik mind nemzetközi, mind modern nézetekkel rendelkeznek. Ezért jött létre ez a program. A program két modulra oszlik: Az első a sütés és ital gyakorlati modulra vonatkozik, amely segít a diákoknak elméleti megértést szerezni az elméletben, mint például a kenyér, rágcsálnivalók, süteménykészítési gyakorlatok és az átadási képesség. A második modul a sütés- és italkezelési és marketingmodult célozza meg, amelynek középpontjában az élelmiszer -higiéniával és -biztonsággal, az emberi erőforrásokkal, a tervezéssel, a menedzsmenttel és a kreatív marketinggel kapcsolatos képességek és szakmai ismeretek elsajátítása áll.
National Kaohsiung University Of Hospitality And Tourism
A sütéstechnika és -menedzsment szak
- 1號, Tajvan
Bachelor
Angol
Tajvan, Ázsia egyik vezető pékiparának nevezte, hogy platformot teremtsen a hallgatók számára a klasszikus pékség és cukrászda készségek elsajátításához és fejlesztéséhez. A gyakorlati gyakorlatok és a pontos technikák lehetővé teszik a sütőipari termékek, sütemények és asztaldíszek előállítását.
Gugusan University Malaysia
Bachelor of Culinary Arts Management (Hons)
- Kuala Lumpur, Malajzia
Bachelor
Az egyetemen
Angol
A Bachelor of Culinary Arts Management (Hons) program célja azok fejlesztése, akik kulináris művészeti karrierjük folytatása és továbbvitele mellett döntöttek.
Válaszolj néhány kérdésre, és mi megkeressük neked a megfelelő képzéseket!
Népszerű oklevéltípusok
Népszerű képzésformátumok
Bachelor Programok ban ben Élelmiszer és ital tanulmányok Kulináris művészetek Sütés
Ahhoz, hogy egy főiskolai diploma, a diákok különböző tanfolyamokat, majd összpontosítson egy bizonyos területen a tanulmány. Ezek a diplomások általában több évet igényelnek a befejezéshez, és kombinálhatják a formális képzést gyakorlati tanulással. A diplomásoknak elegendő készséggel kell rendelkezniük ahhoz, hogy magasabb szinten végezhessék, mint a diplomások vagy a vonatkozó tapasztalatok nélkül.
Mi az a Bachelor in Sütés? A tanfolyam ezen a területen magában foglalja a sütőipari termékek készítésének művészetét és tudományát. A diákok megtanulják a különböző élelmiszerek elkészítéséhez szükséges összetevőket és eljárásokat. Speciális sütéshez, például süteményekhez, kenyerekhez, süteményekhez vagy gluténmentes eljárásokhoz szakosodhatnak.
A Bachelor in Baking programba beiratkozott hallgatók olyan képességeket kapnak, amelyeknek az általános kompetenciák mellett sikeresnek kell lenniük. Az aspiráló pékek megtanulják, hogyan kell követni az utasításokat, kezelni az időt és a készleteket, és kiszámítani a hozamokat. Formális képzés előkészíti a diplomásokat, hogy következetesen hozzon létre olyan termékeket, amelyek a fogyasztók számára vonzóak.
A főiskolai végzettség költsége a sütésektől függ az intézménytől függően. Általános egyetemek és gasztronómiai vagy vendéglátóiskolák kínálják ezt a tanfolyamot, és a leendő hallgatók esetleg összehasonlítani szeretnék az egyes opciók költségeit. A legtöbb nappali program négy évig tart, de felgyorsult tervek állnak rendelkezésre.
A főiskolai végzettségű diplomások a sütés területén találhatnak munkát pék- vagy cukrász szakácsként. Néhány pékész a forró sütőből kiszállítja a tárgyakat, míg mások késztermékeket készítenek vagy készen állnak az üzletek, vállalatok vagy intézmények készítésére. A posztgraduális végzettséggel rendelkező posztok függenek attól a sütés típusától, amelyen kiemelkedik. A sütési programok az üzleti alapokon nyugvó képzést is biztosítanak, hogy felkészítsék a diákokat saját pékségük megnyitására vagy a meglévő műveletek kezelésére.
Az egyetemek és a kulináris iskolák világszerte Bachelor programot kínálnak a sütési programokban. Az on-line kurzusok magukban foglalhatják a receptek tanulmányozását és a videók megtekintését, és megkövetelik, hogy a diákok otthon vagy engedéllyel rendelkeznek. Az induláshoz keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola igazgatási hivatalával a nyomtatvány kitöltésével.