Keystone logo

12 Bachelor Programok ban ben Politikai történelem 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Humán tanulmányok
 • Történelem
 • Politikai történelem
Szakirányok
 • Humán tanulmányok (12)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Politikai történelem

  A főiskolák és az egyetemek fokozatot szereznek, és általában 3-7 évig tartanak. A diákok egy konkrét tantárgyat tanulmányoznak, amelyet néha főnek neveznek. Az oklevél felkészíti a hallgatókat a munkaerőbe való belépésre vagy posztgraduális programra.

  Mi a Bachelor a Politikai Történelemben? Ez a főiskolai program a politika és a történelem kapcsolatát vizsgálja. A diákok megtudják, hogyan alakították és befolyásolták a történelmi eseményeket a politikai rendszerek. A tanfolyam mélyreható kutatást és írást foglal magában. A hallgatóknak meg kell követelniük a politikai eszmék, a társadalmi mozgalmak, a kormányzati politikák és a globális ügyek összehasonlító elemzését. A tananyag kiterjedhet régiók, kultúrák, társadalmak és gazdaságok, mint a Közel-Kelet, Afrikai, Egyesült Államok, Ázsia, Karib-térség, Latin-Amerika és Oroszország. Emellett a témák kiterjedhetnek az arab-izraeli konfliktusra, a Brit Birodalomra, a második világháborúra, a vietnami háborúra, a vallásra, a rasszizmusra vagy a demokráciára. A résztvevők lehetőséget kapnak arra, hogy kiskorút válasszanak egy olyan témában, mint a nemi tanulmányok, az antropológia, az afrikai tanulmányok, az afroamerikai tanulmányok vagy a vallási tanulmányok.

  A Politikai Történelem alapképzést folytató hallgatók erős kutatásokat, írásbeli és elemző készségeket szereznek. Ez a készségfejlesztés sok területen élvezi azokat. Ezenkívül ezek a készségek elengedhetetlenek ahhoz, hogy segítsen nekik előre a kiválasztott területen.

  A főiskolai vagy egyetemi alapon a főiskolai diplomát a politikai történelemben változik. A leendő hallgatóknak alaposan meg kell vizsgálniuk a kutatóintézeteket, hogy biztosítsák, hogy beiratkozzanak egy iskolába, amely megfelel az akadémiai célkitűzéseinek és költségvetésének

  A Politikai Történelem szakán végzettek széles körű karrierlehetőségekkel rendelkeznek. Az egyének foglalkoztatásban részesülnek a kormányzatban, az oktatási intézményekben, a nonprofit szervezetekben és a magánszektorban. Ezeknek az egyéneknek a pozíciói közé tartoznak a társadalomtudományi tanár, a kutatási szakemberek, az újságírók, a politikai kampánykezelő, a bevándorló ügyvédje, a nonprofit programigazgató és a közösségi szervező. Bizonyos esetekben a diplomások továbbképzést folytatnak, például Ph.D. vagy jogi fokozatot.

  A kollégiumok és az egyetemek világszerte kínálnak online kurzusokat az alapképzés megszerzéséhez a politikai történelemben. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.