Keystone logo

8 Bachelor Programok ban ben Politika gazdaságtan 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Közgazdaságtan
 • Politika gazdaságtan
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (8)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Politika gazdaságtan

  A főiskolai diploma egy egyetemi díjat adott a különböző főiskolák és egyetemek. Ez a főiskolai szintű tanulmány általában négyéves teljes munkaidőben vesz részt.

  Mi a Bachelor a Politikai Gazdaságban? Ez egy olyan tanulmányi terület, amely a politika és a közgazdaságtan közötti interakciókat vizsgálja meg nemzeti és nemzetközi szinten. Számos program hangsúlyozza a kormányzás és a piac közötti kapcsolatot, amely korrelál az intézmények és érdekcsoportok kapcsolatával. A tanfolyamok gyakran függnek az egyetemtől. Ugyanakkor hasonlóak lehetnek a felelősségteljes állampolgársággal, a makrogazdasági és a mikroökonómiai elvekkel, az összehasonlító közrenddel, valamint az államháztartással és a közrenddel.

  A programban résztvevők analitikus, nyelvi és kutatási készségeket nyernek, amelyek segítenek nekik sikeres pályafutásukban és személyes törekvéseikben. A tudósok használhatják az analitikai és kutatási készségeket, hogy megértsék a választásuk hatását a modern gazdaságra és a politikára. A nyelvtudás megkönnyíti a diákok számára, hogy kommunikáljanak a körülöttük lévőkkel.

  Az alapképzés a politikai gazdaságtanban az iskola és a program időtartamától függ. Egyes iskolák eltérő pályázatokon alapulhatnak az alkalmazás évében. A becslés legmegfelelőbb módja az egyetemhez való közvetlen kapcsolat.

  Milyen típusú pályafutása a politikatudományi alapképzéshez vezet? Ez függ a kérdéses diák érdeklődésétől és történelmétől. Az opciók általában a kutatási szakemberekhez, a nonprofit szervezet vezetőjeként, a külkereskedelmi elemzőhöz, a szakpolitikai koordinátorhoz, az íróhoz, a haszonélvezőhöz, az államháztartás-elemzőhöz és az üzleti tanácsadókhoz hasonló karrierhez tartoznak. A tudósok ezt az oktatást is használhatják kiindulási pontként egy jogi diploma, posztgraduális tanulmányok a politikai gazdaságtan vagy a posztgraduális szintű szociális munkás diplomát.

  A világ főiskolái és egyetemei az egyetemen vagy az interneten egy politikai diplomát nyújthatnak. Készen áll több kutatásra? Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.