Keystone logo

98 Bachelor Programok ban ben Társadalomtudományok Politológia tudomány Politika 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Társadalomtudományok
  • Politológia tudomány
  • Politika
Szakirányok
  • Társadalomtudományok (98)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Társadalomtudományok Politológia tudomány Politika

Az alapképzés bizonyítékul szolgál arra, hogy birtokosa sikeresen befejezte egyetemi kurzusát, és ezért készen áll a felsőoktatásra, vagy olyan készségeket szerzett, amelyek ahhoz szükségesek, hogy megfelelő választ adjanak a választott területen. Ezt a diplomát egy főiskoláról vagy egyetemről szerezheti be, és átlagosan három és hét év között tart.

Mi az a Bachelor in Politics? Ez egy széles körű tanulmányi terület, amely megtanítja a hallgatóknak azokat a készségeket, amelyeknek sikeresnek kell lenniük politikusként vagy különböző politikai kampányok és okok támogatására. A hallgatók várhatóan olyan gazdasági és társadalmi erőkre, politikai intézményekre, emberi viselkedésre, külpolitikára, nemzetközi kapcsolatokra és politikai elméletekre összpontosító tanfolyamokon vehetnek részt. Ezeket a témákat úgy tervezték, hogy a hallgatók olyan ismeretekkel rendelkezzenek, amelyek a mindennapi kihívások kezeléséhez szükségesek, miközben karrierjüket ezen a területen folytatják.

Az egyik képességű diákok elvárják, hogy szerezzenek, miközben folytatják ezt a fokozatot fokozott verbális és írásos kommunikáció, amely mindenható hasznos kiegészítése minden meglévő készség készlet. Más kulcskészségek, amelyeket a hallgatók tanulhatnak, magukban foglalják a közösségi politika és a közvetítés elemzését.

A hallgatóknak mindig időt kell szánniuk arra, hogy végezzenek egy kis kutatást az oktatásuk költségeiről, hogy megfelelő módon tervezhessék pénzügyeiket. A költségek változatosan változnak a különböző országok és intézmények között, valamint az in-person és az online tanfolyamok között.

A politika mindig jelen van, a kis, helyi szervezetektől a hatalmas, nemzetköziekig, ami azt jelenti, hogy valószínűleg sok munka áll rendelkezésre azok számára, akik megtartják ezt az alapképzést. Néhány pozíció, amely érdeklődésre tart számot kérő politikusokat, magában foglalja a jogalkotó segítőt, a politikai elemzőt, a kommunikációs koordinátort, a felmérőt, a lobbistákat, a kampánykezelőt, a politikai tanácsadót, a személyzet vezetőjét és a média tanácsadót. E pozíciók közül sok létezik mind a nagy, mind a kisméretű politikai csapatokon, amelyek lehetővé teszik, hogy az ilyen fokozatokkal jobban megtalálják az álláspontjukat, ahol igazán kényelmesek.

Függetlenül attól, hogy helyi, nemzetközi vagy akár online tanfolyamokat szeretne venni, rengeteg lehetőség áll rendelkezésre. Keresse meg az alábbi programot, és lépjen kapcsolatba közvetlenül az Ön által választott iskola belépési irodájával a nyomtatvány kitöltésével.