Keystone logo

20 Bachelor Programok ban ben Part menti és tengeri menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Környezetvédelmi tanulmányok
 • Partmenti Tanulmányok
 • Part menti és tengeri menedzsment
Szakirányok
 • Környezetvédelmi tanulmányok (20)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Part menti és tengeri menedzsment

  Megszerezte a Bachelor in part menti és tengeri Management egy kiváló lehetőséget az egyének, akik szeretnék felfedezni az óceán környezetben. Ez egy új terület tervezték, hogy a hallgatók tisztában a part menti és a tengeri ökoszisztémák, párosulva a gyakorlati ismeretek tengeri menedzsment.

  Mi a Bachelor a tengeri és tengerparti Management? Az ilyen mértékű felvértezi a hallgatók alapvető ismereteket a siker, mint például egyre értik a tudományos fogalmak kapcsolódó tengeri élővilágot. Tanulmányok összpontosítanak vizsgálja a szabályozási és igazgatási keret a környező világ part menti és tengeri menedzsment. Program résztvevői azt is megtudjuk, hogy fenn kell tartani, és tengerpartok védelme, különös tekintettel a védő források. Azáltal, hogy felismeri a fontos szerepet, hogy az óceánok játszani, diákok számára megfelelő értik a dinamikus tengeri folyamatok nyomon követéséhez szükséges légköri CO2 szint és az óceánok elsavasodása.

  Vannak gazdag oka az egyének választhatnak, hogy keresni egy Bachelor in part menti és tengeri Management. A diákok előre feltárása elméletek és elvek a biológia, oceanográfiai és geológiai. Magában foglalja a tanfolyam csillagászat, történelem, filozófia, kémia és a parti ökológia.

  Program ára változik attól függően, hogy az intézmény, és a mértéke rendszerint három-négy év alatt fejezik be. Magánszemélyek kell alaposan tanulmányozzák az iskolákat, hogy győződjön meg arról, hogy a program illeszkedik a céljaikat.

  Pályakezdő ez a program iránti kereslet egyre versenyképesebb pályára a parti és a tengeri igazgatás területén miatt szakosodott tudományos képzés, problémamegoldó képesség és a kritikus gondolkodás képességeit. Munka lehetőségek közé a tengeri biológusok, akvakultúra technikusok, természeti erőforrás menedzserek, halászati ​​tisztek és környezetvédelmi tudósok.Emellett a diákok is kialakulhat betekintést, mi kell ahhoz, hogy sikeres legyen a dolgozó emberek erőforrás és a turizmus, környezetvédelmi ágazat, valamint természetvédelmi területén.

  Számos nemzetközi lehetőségeket a program létezik, az egyetemek szerte a világon. Online osztályok és web-alapú alternatívák ideális azoknak, akik távoli térségekben élnek szerte a világon. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.