Keystone logo

27 Bachelor Programok ban ben Park- és rekreáció menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Turizmus és vendéglátás
 • Park- és rekreáció menedzsment
Szakirányok
 • Turizmus és vendéglátás (27)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Park- és rekreáció menedzsment

  Talán a leggyakrabban követett az összes középfokú végzettségű, a diplomát egy igazolást a fejlett tudás általában oda követően természetesen intenzív egyetemen. Ez persze eltarthat akár négy évig, a vizsgálattól függően, és általában követelmény a jobban fizető, fehérgalléros munkahelyek. A főiskolai diplomát előfeltétele egy mester diplomát vagy doktori.

  Mi a Bachelor Parks and Recreation Management? Az ilyen mértékű felvértezi a hallgatók a szükséges ismereteket, hogy hatékonyan kezelje szabadidős létesítmények és turisztikai-központú szolgáltatások mindenféle. Programok tartalmazhatnak koncentrációk Park Igazgatóság és az utazás / turizmus. Minden koncentrációk hangsúly erősen a fejlődő vezetés és az üzleti menedzsment ismeretek mellett hónolás beszéd és hallás tehetségét. Tanfolyamok hangsúlyozva etika és az ügyfélszolgálat a legjobb gyakorlatok gyakran szerepelnek.

  Az egyik leggyakoribb előnyeit e diplomát a megnövekedett munkalehetőséget munkáltatók, akik megtekinthetik megszerezte a diplomát, annak igazolását, hogy a jövőben a munkavállalók kitartás és elkötelezettség befejezése célokat. Miután diplomát is segít, ha azt szeretné, hogy tárgyaljon egy magasabb fizetést.

  Mennyibe fog kerülni, hogy elnyerjük a mértékben függhet, ha úgy dönt, hogy részt vegyen az iskola, milyen hosszú a program és az egyéb iskolai részleteket. Hívja meg leendő iskolák, hogy többet tudjon a költségeket.

  Részesülők Bachelor Parks and Recreation Management gyakran találják magukat képzett, több munkahely. Azok, akik szeretnek dolgozni kívül Belenézhetsz pályára rekreációs tervezők, park vezetői vagy mező oktatók. Több ügyfél-néző diplomást választhatja pozíciók, mint tábori felügyelő vagy az egészségügyi és wellness oktató. Minden állás megosztani összpontosítva fenntartására létesítmények és tevékenységek közösségi környezetben.

  Mivel ez a foka nő több értékes, egyre több iskola kínál ez mind online és offline. Tettük kiválaszthatja a megfelelő iskola könnyű. Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.