Keystone logo

10 Bachelor Programok ban ben Pénzügyi tervezés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Pénzügy
 • Pénzügyi tervezés
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (10)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Pénzügyi tervezés

  A legtöbb ember, aki teljes munkaidőben dolgozik próbálják félre egy kis pénzt a nyugdíjra. Ezzel megszerezte a Bachelor in Financial Planning, segíthet mindenféle emberek hozzon létre egy pénzügyileg stabil jövőt maguknak utáni nyugdíjba.

  Mi a Bachelor in Financial Planning? Ez a szak összpontosít alapelvek a pénzügyek és sikeres befektetési stratégiák. A diákok megtanulják, hogyan kell tervezni egy pénzügyileg stabil jövőt. Tanfolyamok inkább összpontosítani alapelveit pénzügyek és a befektetések, valamint az adózás, ingatlan tervezés, nyugdíj-előtakarékosság, pénzügyi kimutatások elemzése, a kockázatkezelés és így tovább. Tanulmányok általában körülbelül négy évig tartott, és sok szakon lehet kitölteni az interneten.

  Van számos előnye, hogy többet megtudni pénzügyi tervezés, beleértve, hogy jobban tudja kezelni a személyes pénzügyi jövőben.Tervezés a nyugdíjra és több igen fontos része az élet, és az ilyen mértékű, akkor kap, hogy segítsen másoknak, hogy okos pénzügyi döntések a jövőben.

  Az ára megszerezte a főiskolai diplomát pénzügyi tervezés nagy eltérések lehetnek az otthont adó intézmény a program és a képzési idő. Ellátó osztályok az egyetemen is jön egy másik árcédulát, mint ahányan osztályok online. Ha többet szeretne megtudni az összes felmerülő költségeket a saját programjával, akkor szükség van a kutatás az iskola, amelyet választott óvatosan.

  Az esetek többségében, megszerezte a Bachelor in Financial Planning minősíti diplomások válni a pénzügyi tervezők, feltéve, hogy igazolást szereznie, hogy legyen egy Certified Financial Planner (CFP). Ez a fajta munkát várhatóan a növekedés gyorsabb, mint az országos átlag az USA-ban a 2020. évi Pályakezdő ilyen programban is folytatni posztgraduális fok a még nagyobb fizető anyagi helyzetén.

  Mivel sok pénzügyi tervezés programok állnak rendelkezésre teljesen online, könnyen töltse ki és küldje alkalmazások az interneten keresztül. Ha többet szeretne, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.