Keystone logo

52 Bachelor Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Pénzügy Pénzügyi menedzsment 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Közgazdasági tanulmányok
  • Pénzügy
  • Pénzügyi menedzsment
Szakirányok
  • Közgazdasági tanulmányok (52)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Közgazdasági tanulmányok Pénzügy Pénzügyi menedzsment

A néhány ember, úgy tűnhet, mintha egy álom vált valóra, hogy a feladatot, hogy más emberek pénzét. A Bachelor in Financial Management, segíts másoknak navigálni a területeket a pénzügyi befektetések a világ minden tájáról.

Mi a Bachelor in Financial Management? Ez a tanfolyam összpontosít technikák hatékony kezelése pénzügyek, gyakran kell alkalmazni, mint üzlet. Témakörökben gyakran számviteli, kockázatkezelési, nemzetközi pénzügyek, tőkepiacok, mikroökonómia, makroökonómia és így tovább. A legtöbb program, ha együtt az általános oktatási követelmények a tanulási intézmény, körülbelül négy év vagy nyolc félév befejezéséhez. Sok szakon lehet igénybe teljesen online az egyes oktatási intézmények.

Sok előnye, hogy megszerezte a diplomát a pénzügyi menedzsment. Használhatja a tippeket és technikákat megtanulod, hogy bölcsen kezelje a maga beruházások.Elkészült a tanfolyam is egy nagyszerű módja annak, hogy a munka felé diplomát. Számos osztály elérhető online is, ami ezt a programot tökéletes igényű tanulók számára lehetőséget távoktatás.

Mennyibe kerül, hogy elnyerjük a főiskolai diplomát függ az intézmény, és mennyi ideig tart, hogy keresni azt. Ellátó osztályok online versus az egyetemen szintén befolyásolhatják a végső árat. Kutatás a programot a választás teljesen megérteni, mi kerül, meg kell vizsgálni, mielőtt alkalmazná.

Megszerezte a Bachelor in Financial Management vezethet egy nagyon sikeres, jövedelmező karrier sok esetben. Diplomások jogosultak lehetnek pozíciók pénzügyi vezetők, könyvvizsgálók, pénzügyi tanácsadók és befektetési elemzők. A pénzügyi vezetők gyakran hat számjegyű éves jövedelme átlagosan. Egy kis extra tanul, diplomások is még jogosult magasabb fizetési pozíciókban több felelősséget.

A leendő hallgatók általában alkalmazzák online az intézmény az általuk választott. Néhány előfeltétele tanfolyamok szükség lehet fejezni, mielőtt való teljes elfogadás a programot. Ha többet szeretne, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.