Keystone logo

17 Bachelor Programok ban ben Pénzügyi matematika 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Pénzügy
 • Pénzügyi matematika
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (17)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Pénzügyi matematika

  Megszerezte a Bachelor in Financial Mathematics ideális lehetőség motivált egyének, akik érdeklődnek a kombinációs matematika, statisztika, pénzügyi elemzés és gazdasági elméletek. Ez a növekvő mező lehetővé teszi a diplomások, hogy vizsgálja meg a beruházások, a kockázatkezelés és a viselkedést.

  Az egyén, akik érdekeltek a matematika szakon gyakran azt akarja tudni, mi van a Bachelor in Financial Mathematics? A pénzügyi matematika egyre nagyobb terület, amely ismereteket igényel az egyre technikai jellegű. A tudományos program felöleli a matematikai, számítástechnikai, üzleti és gazdasági tanulmányokat. Diákok, akik befejezni ezt egyetemi szak készek kezdeni a karrier a kormány, marketing, pénzügy és így tovább.

  Az osztályok, amelyek megfelelnek a pénzügyi matematika szak felkészítse a tanulókat a karriert vagy a felsőoktatásban. Options for mértékben hangsúly lehetnek statisztikák és adatok elemzése.A mélyreható tanfolyamokat biztosít lehetőséget a diákoknak azonosítani egyéni képességeivel és fejlesztése proficiencies belül a választott szakon.

  A nemzeti és nemzetközi intézmények mindegyikének megvan a saját költségeit a tanfolyamok, és az összegek eltérőek. Az egyén pályázni be a pénzügyi matematika szak fel a kapcsolatot az adott intézményt, hogy megtanulják a kapcsolódó ráfordítások.

  Befejezésekor a pénzügyi matematika egyetemi szak, egy személy képes lehet munkát találni, mint egy elemző, kockázatkezelő modellező, statisztikus vagy adat elemző számos területen. Ezek lehetnek arénában, mint a Wall Street, a szövetségi kormány, marketing és egészségügyi ellátásban, hogy csak néhányat említsünk. Tény, hogy szinte minden területén szükség statisztikusok és az adatok elemzők. Például, a mezőgazdaság, a statisztikusok eredményeit elemzik, növényi kísérletek és értelmezni az adatokat.

  Kiterjedt adatbázis lehetővé teszi a kiindulópont azok számára, akik érdeklődnek a megszerzése mértékben a pénzügyi matematika. Számos képzési és földrajzi lehetőségek, amelyek kényelmesebbé teszik meg a folyamatot mozgásban. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.