Keystone logo

Bachelor Programok ban ben Pénzügyi közgazdaságtan 2024

Szűrők

Bachelor Programok ban ben Pénzügyi közgazdaságtan

A Bachelor in Financial Economics ad számos sikeres karrier lehetőségeket az egyének, akik érdeklődnek a döntéshozatali folyamatok és elméletek részt vesz a gazdasági forrásokat. Diákok, akik keresnek egy pénzügyi közgazdasági diplomát működhet, mint az elemzők, kereskedők, befektetők vagy a bankárok.

A potenciális hallgató kérheti, hogy mi van a Bachelor in Financial Economics? Ez a főiskolai diplomát egy négy éves program célja, hogy felkészítse a tanulókat a szakmák a pénzügyi világban. A program magában foglalja a vizsgálat közgazdasági elméletek, modellek és rendszerek, valamint a hitel, adósság, és egyéb tényezőket, amelyek hatással vétele és eladása. A diákok, akik úgy döntenek ezen a területen a tanulmány készül a belépő szintű pozíciókat számos gazdasági téren, beleértve a kormányzati vagy nemzetközi piacokon.

Ez a tanfolyam hasznos a diákok, akik szeretnének felkészülni a karrier, minősítések és a felsőoktatás közgazdász.A hangsúly változik, és középpontjában a köz- vagy magánszférabeli finanszírozás, a pénzpiacok és a gazdasági fejlődés. A diákok megtanulják adatok gyűjtésére és elemzésére és értékelésére gazdasági kérdéseket.

Minden intézmény a világon megvan a saját azonosítója, tandíj és díjszabályzatai, hogy alkalmazni kell a költségeket az oktatás. Egyének, akik meg akarják keresni a pénzügyi közgazdasági diplomát fel a kapcsolatot az intézményekkel, ahol érdemes beiratkozni, hogy megtudjuk, a sajátosságok erre a tanulmányba.

Egy személy egy Bachelor in Financial Economics lehet lehetősége van arra, hogy adjon meg egy sor különböző karrier utak. A pénzügyi elemző egy a sok lehetőség. Ezek a szakemberek értékelni a befektetési lehetőségeket és a teljesítmény, és a tájékoztatást és tanácsadást nyújtanak a vállalkozásoknak vagy magánszemélyeknek kívánja tenni befektetési döntéseket. A nem pénzügyi vállalkozások is nyújtanak utakat foglalkoztatás pozíciókat, mint a nyugdíjpénztári adminisztrátorok és pénzügyi könyvelők.Számos állami és magánintézmények lehetőséget nyújtanak a fejlett tanulmányok és tanúsítványok foglalkoztatásuk idején.

Bárki, aki érdeklődik a diplomát a Közgazdaságtudományi ágazatban kell kezdeni feltárásával oktatási lehetőségeket. A kiterjedt adatbázis tájékoztatást nyújt széles körét oktatási és földrajzi kilátásait. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.