Keystone logo

6 Bachelor Programok ban ben Pénzügyi tervezés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Pénzügy
 • Pénzügyi tervezés
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (6)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Pénzügyi tervezés

  A főiskolai program felvértezi a hallgatók egy jól lekerekített alapképzésben egy adott területen. Két négy év tanulmányi összpontosít bölcsészettudomány tanfolyam, mint az angol, a tudomány és a matematika.

  Mi a Bachelor Financial Engineering? Ez a program biztosít a hallgatók a háttérben megoldása komplex gazdasági problémák több tudományág, mint a banki, kormányzati szervek, valamint a mérnöki. Az alapelvek az alkalmazott matematika, a program biztosít a hallgatók mélyreható ismeretekkel rendelkeznek a pénzügyi mérnöki zökkenőmentesen integrálja tanulmányok különböző kiegészítő területeken, hogy hozzon létre egy dinamikus tanulmányok. Tanfolyam jellemzően magában foglalja a döntés modellezés, vállalati pénzügyek, statisztika, számítástechnika, és az ökonometria.

  Megszerezte a diplomát vezethet fokozott fizetés vagy előrelépési lehetőségeket.A diákok kapnak számos szakmai és személyes előnyöket, mint például a problémamegoldás, döntéshozatal, és interperszonális kommunikációs készség.

  Degree költségek függ a hossza a program helyét, és az iskola. Ha érdekli egy adott intézmény, vegye fel a kapcsolatot a felvételi iroda és kérjen több információt a tandíj és a beiratkozási díjat. Ösztöndíjak lehet elérhető, hogy ellensúlyozza bizonyos költségeket.

  Pályakezdő ez a program egy világos kilátások pályára ezen a gyorsan fejlődő ágazat. A diákok megtalálják a rengeteg gördülékenységének pénzügyi szektor karrier felhasználva hasznosítható készségeket, mint a mennyiségi fejlesztők, fedezeti alapok portfólió-kezelők, befektetési bankárok, és algoritmikus kereskedők. Akiket érdekel a közrend mérlegelheti dolgozó kormányzati szervek, a fejlődő szövetségi és állami pénzügyi politika, vagy kutatnak. Néhány dönt, hogy folytatja a fejlett diplomát.

  A különböző nemzetközi lehetőségek vannak az egyetemi szakon. Online programok rugalmas és kényelmes módja az induláshoz, különösen azok számára, akik távoli területeken korlátozott hozzáférést a létesítmény. Ahhoz, hogy megtudja, további információt, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.