Keystone logo

9 Bachelor Programok ban ben Pénzügyi elemzés 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Közgazdasági tanulmányok
 • Pénzügy
 • Pénzügyi elemzés
Szakirányok
 • Közgazdasági tanulmányok (9)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Pénzügyi elemzés

  Egy egyetemi program egy három-négy éves tanfolyam egy adott területen. Fele a tanfolyam jellemzően fordított általános oktatás, mint a tudomány, a geológia és a matematika. A diákok ki vannak téve a különböző bölcsészettudományi osztály, amely lehetővé teszi számukra, hogy adjunk egy kisebb fokára, ha szükséges.

  Lehet, hogy vajon mi az a Bachelor pénzügyi elemzés? Ez a program felvértezi a hallgatók korszerű ismeretek gazdasági és pénzügyi elemzés, berendezés őket egy hang alapján, hogy gazdaságok és piacok működését. A cél nyújt hallgatókat a szilárd megértése a kereskedelmi üzleti környezet. Tanfolyam változó, de a legtöbb program tartalmazza osztályokat a vállalati pénzügyek, makroökonómia, a személyes vagyonkezelés, és a számítógépes modellezés.

  Bachelor fok a diákok számos szakmai és személyes előnyöket.Amellett, hogy a növekedése fizetés, a legtöbb diák általában fejleszteni kivételes szóbeli és írásbeli kommunikáció, az interperszonális tehetség, és szervezési ismeretek.

  A kapcsolódó költségek megszerezte a diplomát függően változhat, egyéb tényezők mellett a helyet az intézmény. A diákok a kapcsolatot speciális iskolákban, amelyek érdeklik őket, hogy meghatározzák beiratkozások díjak és a tandíj költségeit.

  Kereseti egyetemi diplomát pénzügyi elemzés megnyithatja az utat a sok karrier-utak a befektetési banki, közgazdasági, számviteli, pénzügyi tervezés, és így tovább. Néhány diplomások tanácsot ad üzleti profit növelésére és csökkentésére kitettségek a pénzügyi kockázatokat. Mások segít magántőke ügyfelek nőnek a befektetési portfóliók. Sokan döntenek, hogy politikai tanácsadók, segítő kormányzati szervek a jobb választás a munkahelyek, a gazdaság, a tömegközlekedés, vagy ház.Diákok is választhatja, hogy gyorsítsák pályafutásuk válva egy könyvelő, könyvvizsgáló, vagy bróker.

  Számos nemzetközi lehetőségeket és internet-alapú programok állnak rendelkezésre, hogy rugalmas és kényelmes osztályok befogadására aktív életét elfoglalt szakemberek. A kezdéshez egy tanfolyam, keresse meg az alábbi program, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.