Keystone logo

Bachelor Programok ban ben Pénzügy és közgazdaságtan 2024

Szűrők

Bachelor Programok ban ben Pénzügy és közgazdaságtan

A főiskolai diplomát egy egyetemi tanulmányok, ami jellemzően 3-4 évig tartó, amelynek középpontjában egy adott területen, vagy érdeklődési terület. A diákok általában töltik az első két évben teljessé általános oktatási követelmények, amelyek lefordítani egy kiegészítő kisebb.

Lehet, csoda, hogy mi az a Bachelor Pénzügy és Gazdaságtudományi? Ez a program vizsgálja témákat, mint a pénzügy, nemzetközi kereskedelem, a gazdasági tervezés vállalatoknak globális műveletek, valamint a nemzetközi pénzügyi környezetben. Tanfolyam lehetnek makrogazdasági elvek alapjait az üzleti pénzügyi, stratégiai menedzsment, a beruházások és a portfóliókezelés, és a vezetői számvitel. A cél az, hogy a diákok, hogy dolgozzon ki fogalmi problémamegoldó készség, mint egyének és mint része a csapatnak, amelyek egyesítik a matematikai módszerek a gazdasági intuíció.

Előnyei megszerezte a pénzügyi és közgazdasági diplomát közé hónolás szóbeli és írásbeli kommunikációs készségek fejlesztése élénk szervezeti és vezetői készségek, és ápolása interperszonális kapcsolatok. Ez is lehet egy ugródeszka egy új finanszírozási vagy közgazdasági karrier vagy olyan módon, hogy előre a jelenlegi feladatot.

Költségei főiskolai szakok különböznek az iskolák, az országok és a program hosszát. A leendő diákokat arra biztatják, hogy a kapcsolatot a felvételi iroda a létesítmény a programhoz, ami érdekli őket, hogy meghatározzák a kapcsolódó díjakat.

Karrier Pénzügyi és közgazdasági végzettséggel kiterjedhet a különböző kvantitatív kutatás-vezette iparágak, mint a banki, vállalati pénzügyek, biztosítás és a jelzálog-vállalatok, kormányzati szervek, az oktatás, az üzleti és a magán befektetési társaságok.Egyes személyek elhelyezkedni adatokat a tudósok, a befektetési bankárok, pénzügyi elemzők, adó készítők, statisztikusok, menedzsment tanácsadás, ingatlan értékbecslők, alapok vezetői, és kvantitatív elemzők. Egyéb dönthetnek úgy, hogy tovább képezzék magukat alkalmazásával az egyetemi tanulmányok felé doktori program.

Nemzetközi intézmények kínálnak a távoktatási modulok, hogy megkönnyítsék a beiratkozási és igényeinek kielégítése érdekében aktív szakemberek. Ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő iskola az Ön számára, keressen meg a program alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.