Keystone logo

11 Bachelor Programok ban ben Olasz 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Nyelvek
 • Olasz
Szakirányok
 • Nyelvek (11)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

   Bachelor Programok ban ben Olasz

   A főiskolai diplomát olasz ad a tanuló egy magasan fejlett elsajátítását az olasz nyelv, valamint a jelentős tudás a történelem és a kultúra Olaszországban. Kezében egy oklevelet is segít felkészülni a különböző kapcsolódó karrier, vagy kész, akkor a haladás a mester program.

   Lehet, hogy vajon mi az a Bachelor olasz? Ez a program arról szól, négy év hosszú és általában tartalmaz két év általános műveltséget tanfolyam, amely a különböző témákról. Felső-szintű tanfolyam kapcsolatos főbb magát témakörök olasz szókincs, nyelvtan, összetételét, és a beszélgetést. Olasz irodalom és filmművészet, valamint a tanfolyamok kapcsolódó kultúra és civilizáció az ország Olaszország, is része az alaptanterv. Sok egyetem is kínálnak a külföldi tanulmányi tapasztalatok Olaszországban.

   A diákok folytatja a diplomát olasz számára a különböző okok miatt.Ez rendkívül hasznos lehet azok számára, tervezés pályára a nemzetközi kapcsolatok, a művészettörténet, illetve a nyelvészet. Továbbá, az olasz a negyedik leggyakrabban beszélt idegen nyelv az Egyesült Államokon belül otthonok, per a 2000-es US Census Bureau tanulmány. Ez az egyik leggazdagabb demokráciák a világon, így fontos a nemzetközi üzleti életben.

   Vannak több tényező befolyásolja a megszerzés költségei főiskolai diplomát olasz, beleértve a program időtartama. Ügyeljen arra, hogy a kutatás az iskola alaposan érdekében, hogy megfelel az összes igényeit előtt beiratkozott minden programot.

   Pályakezdő a Bachelor olasz programban lehet felfedezni sok különböző karrierje. Néhány opt válni fordítók és tolmácsok, míg mások felfedezni pozíciók kezelése elemzők vagy az utazási irodánál. Megint mások úgy dönt, hogy folytatja fejlett tudományos vizsgálatok terén, továbbá mastering tudásukat az olasz nyelv, történelem és kultúra.

   Vannak olyan nemzetközi lehetőségeket és online tanfolyamok a Bachelor olasz. A kezdéshez egy természetesen keresni a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.