Keystone logo

21 Bachelor Programok ban ben Olajgépészet 2024

Szűrők

Szűrők

  • Bachelor
  • BSc
  • BA
  • BBA
  • Energiatanulmányok
  • Energetikai mérnök
  • Olajgépészet
Szakirányok
  • Energiatanulmányok (21)
  • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

Bachelor Programok ban ben Olajgépészet

Az olajipar aktív marad a globális piacon. A főiskolai diplomát Olajmérnöki foglalkozik fennálló aggodalmak elolvassa a kutatása, termelése és szállítása ezen energiaforrás.

A diploma-kereső diák lehet tudni, mi van a Bachelor Petroleum Engineering? Ez egy felsőfokú diplomát kínál egy alap megértés matematika, a tudomány és a kritikus gondolkodás készülve egy mélyebb koncentráció a globális és helyi következményei kőolaj termelés és elosztás. Tanulmányi területen lehetnek a napi műveletek igazgatására, biztonságos és stabil gyakorlatok terén, fúrás, illetve befejezését, valamint a tesztelés, a part menti fúrások és fokozott olaj helyreállítási módszerek. Tanterv magában szimulációs technikák felé irányul kiálló flow és más lehetőségei. A diákok is úgy nemzeti, nemzetközi és társadalmi kapcsolatos kérdések az olajipar.

Egy egyetemi diplomát Olajmérnöki készíthet egy diák be az ipar a termelés vagy szállítás szinten. Ez egyben az első lépés, hogy ilyen magas szinten a kutatás, a fejlesztés és az energetikai elemzést.

Hogy megtudja, a költségek a tandíj és a díjak a program, hogy fellebbez az Ön számára, akkor a legjobb, lépjen kapcsolatba az iskola felvételi Hivatalt.

Karrier lehetőségek bővelkednek sok szinten az ipar. Diplomások is folytatni nyílások feltárása, fúrás, termelési, szállítási és stratégiák és kezelése. Lehet, hogy pozíciókat a csővezetékes szállítás, a termodinamikai és hőátadás technológiák és a termelési mérnök. Reservoir mérnökök értékelni mezők termelési lehetőségeket, és segít maximalizálni az értéküket. Ipari jártasságot értékelik a szabályozó ügynökségek, amelyek az érintett felügyeleti, etika, valamint az egészségügyi és biztonsági alkalmazottak.

A rendszer segítségével a jól képzett a munkaerő, az olajipar továbbra is erős jelenlétét a nemzetközi energetikai képet. Bachelor programok várják az egyetemeken szerte a világon, gyakran a nemzetközi együttműködésben. Kezdődik a karrier ebben a dinamikus területen energetika, keressen a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.