Keystone logo

5 Bachelor Programok ban ben Ügyviteli tanulmányok Non-profit szervezetek 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Ügyviteli tanulmányok
 • Non-profit szervezetek
Szakirányok
 • Ügyviteli tanulmányok (5)
  • Vissza a fő kategóriához
  Helyszínek
  További helyszínek keresése
  Végzettség típusa
  Időtartam
  Tanulási tempó
  Nyelv
  Nyelv
  Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Ügyviteli tanulmányok Non-profit szervezetek

  A főiskolai egy egyetemi diplomát, hogy megítélik, amikor a diákok egy teljes sor kötelező kurzusok a területen a tudomány, a művészetek, vagy üzleti. Sok diplomások gyakran lép a munkaerő, míg mások továbbra is a keresni a mester vagy doktori fokozatot.

  Mi a Bachelor NPO? Ez a program azoknak készült, akik szeretnék kezelni a non-profit szervezet (NPO), és megtanulják, hogyan kell visszaforgatni minden extra bevételt elérni a szervezet céljait. A hallgatók megismerkednek a különböző típusú nonprofit szervezeteket, valamint a gazdasági és jogi vonatkozásai irányítja őket. Minden program változhat, de esetleg a témában körül forog adóbesorolást vezetés, tervezés, politika, stratégia, adománygyűjtés, az elszámoltathatóság és a meghallgatásra rendelkezések, képviselet, gazdasági aktivitás, és a felügyelet.

  Diákok, akik folytatni az ilyen mértékű előnyös abban, hogy kap, hogy segítsen a közösség egy szolgáltatás vagy jótékonysági szervezet.Függetlenül attól, hogy úgy dönt, hogy dolgozni egy meghatározott szervezet vagy kezdeni a saját, a hallgatók képesek lesznek különbséget tenni.

  A kapcsolódó költségek NPO fok is sokat változhat az intézmények között. Tényezők közé tartozik a helyét az iskola, és a program időtartamát. Calling különleges iskolákban a legjobb módja a diákoknak, hogy megtudja, milyen pénzügyi kötelezettségek lesz szükség.

  Egyének NPO mértékben választhatnak, hogy dolgozni nonprofit szervezetek, hogy a tartomány oktatási, humán, a vallás, a humán szolgáltatások, az egészségügy és a szociális változás hajló küldetések. Karrierje lehetnek fejlesztési igazgató, ügyvezető igazgató, osztályvezető, szolgáltatás vagy program vezetője, és adománygyűjtés igazgatója. Azok a vállalkozói szellem is akar kezdeni a saját NPO egy olyan területen, amely fontos számukra.

  Kezdje kutatása és összehasonlítása az iskolák most segítségével az online adatbázis.Keresse meg a programot az alábbiakban és a kapcsolattartó közvetlenül a felvételi irodában, az iskola választott kitöltésével a vezető formában.