Keystone logo

33 Bachelor Programok ban ben Neurobiológia 2024

Szűrők

Szűrők

 • Bachelor
 • BSc
 • BA
 • BBA
 • Egészségügy
 • Neurobiológia
 • Neurobiológia
Szakirányok
 • Egészségügy (33)
 • Vissza a fő kategóriához
Helyszínek
További helyszínek keresése
Végzettség típusa
Időtartam
Tanulási tempó
Nyelv
Nyelv
Tanulmányi formátum

  Bachelor Programok ban ben Neurobiológia

  Diákok, akik úgy dönt, hogy folytassa a Bachelor in Neuroscience belekezdünk tanfolyam koncentrál kiterjedt utasítást pillére a modern idegtudomány, a celluláris rendszerekre szinten. Diplomával ezen a területen nyújt versenyképességét ezen a rendkívül igényes területen.

  &nbsp

  Mi a Bachelor in Neuroscience? Ez egy olyan program, amely felvértezi a hallgatók alapvető elvek és készségeket, hogy felkészíti őket, hogy folytassák posztgraduális tanulmányait sikeresen a különböző alap- és alkalmazott tudományok és az ideggyógyászat hangsúly. A hangsúly tól kognitív és biológiai tudományok hogy a biotechnológia és az orvostudomány. A résztvevők azt is megtanulják, alap- és alkalmazott kutatás általában, a pszichológia és a biológia. Ezek a módszerek közé tartozik a globális témák, amely lehetővé teszi számukra, hogy elsajátítsák és kritikusan értékelni ismeretek terén.

  &nbsp

  Az indok, hogy a hallgató választotta, hogy egy Bachelor in Neurology program változott.Például, tanfolyamok tanítani a különböző fogalmakat, mint a kémia, a fizika, a pszichológia, a biológia, számítástechnika és a matematika. Tanfolyam magában foglalja a részletes vizsgálatok fogkő, összetétele, sejt- és molekuláris biológia, pszichológia, organikus biológia, és a szerves kémia osztályban.

  &nbsp

  Költségek eltérnek attól függően, hogy az iskola, és a program általában tart három-négy évben. Fontos, hogy a kutatás a program, amelyet választott alaposan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel az Ön céljainak.

  &nbsp

  Diplomások nagy kereslet számos egyre versenyképesebb pozíciót. Neuroscience szakértelem elengedhetetlen sok karrierjében, mint a tudományos tudomány és az orvoslás. Mások az oktatás, a közrend, a biotechnológia, a könyvkiadás, tudományos írás, jótékonyság és a jog. Néhány diplomások kövesse a karrier-be tudományos kutatás, az oktatási adminisztráció és a gyógyszerkutatás területén.A hallgatók alakítson ki stabil tudományos alapot, amely lehetővé teszi számukra, hogy szolgálja a társadalom különböző módon kölcsönhatásban áll a társaik, kar és iparági szakemberek intenzív tanulási tapasztalatokat.

  &nbsp

  Lehetőségek állnak rendelkezésre a különböző hazai és nemzetközi egyetemeken. Online programok kiváló választás egyének, akik élnek a távoli területeken korlátozott hozzáférést a létesítmény. Web-alapú opciók ellát azoknak, akiknek szükségük van a rugalmas ütemezés. Keresés a programot alatt, és közvetlenül kapcsolatba a felvételi iroda az iskola a választásod kitöltésével a vezető formában.